Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

3S.t.e.g. International

3S.t.e.g International och Carlforsska gymnasiet / Västerås Stad genomför den 14 april i Västerås ett handelsseminarium där representanter från detaljhandelnsbranschen för att ge sin syn på innehållet i den nya gymnasiala handelsutbildning som startar 2011. Västerås är en handelsstad och målsättningen är att skapa ett handelsprogram som ger ungdomar rätt kunskaper för att arbete inom handeln.

Aktiv AB

Du använder för mycket onödig tid på din PC. Utbildning i Windows 7 och Office 2007 kan köras direkt på Webben. Se några av möjligheterna gratis här. Därför har Aktivs datautbildning mer än 1 miljon användare.

Mercuri International Scandinavia

Mercuri International, 2020 Management och AdapIQ har en gemensam idé om hur du kan skapa en effektivare säljorganisation. Vid detta kostnadsfria frukostmöte presenterar vi skarpa effektiva verktyg och metoder som gör att du får ut mer av säljarbetet.


The information published at MyNewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

Mercuri International Scandinavia

Mercuri International, 2020 Management och AdapIQ har en gemensam idé om hur du kan skapa en effektivare kundservice. Vid detta kostnadsfria frukostmöte presenterar vi effektiva verktyg och metoder som gör att du får ut mer!


The information published at MyNewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

3S.t.e.g. International

3S.t.e.g International har certifierat medarbetare inom Västerås Stad som i sin tur har utbildat och coachat arbetslösa ungdomar med rätt förutsättningar att bli anställningsbara inom detaljhandeln. Resultaten är mycket positiva där 70% av ungdomarna gick direkt från utbildning in i ett arbete inom detaljhandeln, både inom dagligvaruhandeln och sällanköpshandeln.

Hassela Helpline

Vetenskapligt stöd saknas för att sprutbytesprogram minskar smittspridning av HIV och hepatit. Smittskyddsinsitutets siffror visar att det inte finns någon koppling.

Aptor AB

Föreningen för säkerhet och beredskap i offentlig sektor anordnar vårkonferens 22-23 april på Quality Hotel Winn Handen och Aptor kommer att vara där. Vi finns på plats för att lyssna på aktuella talare och träffa säkerhetsansvariga och berätta om våra verktyg för säkerhets- arbetsmiljö- och miljöfrågor.

Bonanza Education AB

Bonanzas e-learning i ekonomi är utnämnd till pristagare Bonanzas e-learning i ekonomi (framtagen i samarbete med Xtractor) blev prisbelönad i Swedish E-learning Awards kategori "Bästa standardproduktion 2009".

Conductive

Google är partner och talare på Cloud Conference & Virtualiserings Forum 27-28 april! Årets största oberoende IT konferens inom virtualisering, cloud computing och open source går av stapeln 27-28 April, på Kistamässan i Stockholm.

Aktiv AB

Att lära sig data på Webben är ett modernt alternativ till att skicka sin personal på dyra traditionella datakurser.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨