Visa utbildning.se som: Mobil

Mindfulness i skolan

Firma Titti Ljungdahl
Kort om utbildningen
8 veckor
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

MINDFULNESS I SKOLAN

Hur får vi en lugn och trygg miljö i skolan? Jag har skrivit boken "En skola att längta till" (Studentlitteratur, 2018) om hur vi kan skapa en skola som välkomnar alla elever. I detta sammanhang är mindfulness en viktig pusselbit.

Mindfulnessträning ger en förbättrad lärmiljö för såväl pedagoger som elever. Träning i Mindfulness ökar förmågan att fokusera och att hantera den stress, tidspress och de höga krav som ofta ställs i skolan. Eleverna får på ett mycket märkbart sätt ett viktigt verktyg att hantera den stress som tyvärr många elever känner i skolan. Det räcker med en övning på 10 min dagligen för att nå resultat.

Vi börjar med att föra en dialog om vilka behov just din skola har just nu. Därefter anpassar vi upplägget för just er. Det handlar om att implementera mindfulness som ett verktyg för att skapa nya förhållnings- och arbetssätt som kan bli hållbara och beständiga över tid, inte bara för stunden, utan en förändrad kultur.

Välkomna att boka utbildning i Mindfulness i skolan!

Titti

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mindfulness i skolan, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Firma Titti Ljungdahl

Firma Titti Ljungdahl

Föreläsningar och onlinekurser

 I mer än 30 år har jag arbetat inom skolans värld som rektor, verksamhetsutvecklare och lärare i språk. Jag är också utbildad skolcoach, ledarcoach och mindfulnessinstruktör.Som rektor har jag i Mölndal genomfört två framgångsrika projekt tillsammans med lärarteam med målsättning att...


Läs mer om Firma Titti Ljungdahl och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Firma Titti Ljungdahl


 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Mindfulness i skolan!
Mer inom området