Så säger deltagare hos Unestål Education

Unestål Education och International Coaching Community (ICC) erbjuder utbildningar till Certified International Coach med Lars-Eric och Elene Uneståhl som tränare. Kursen är skapad tillsammans med Joseph O´Connor och Andrea Lages, President resp. vicepresident för ICC, och följer de höga krav och standards som ICC kräver för certifiering. Kursdeltagarna får grundläggande kunskaper och praktiska färdigheter i coachingens principer.

Efter en godkänd genomförd kurs och redovisning av uppgifter utfärdas ett Internationellt Coach Certifikat som berättigar till medlemskap i International Coaching Community - ICC.

Certifierad Internationell Coach

icc

Certifierad Internationell Coach i Costa Rica

Nanne Bergstrand, fotbollstränare för Kalmar FF, har gått kursen Certifierad Internationell Coach i Costa Rica. Yrket som fotbollstränare är resultatinriktat och mediabevakat. För att klara av den mixen menar Nanne att det ständig behövs påfyllnad av utvecklingsinriktade och kompetenshöjande utbildningar.

- Ofta är vi ledare i vårt yrke för att vi är intresserade av fackområdet och det är väldigt lätt att glömma bort att det är människor vi ska samarbeta med och utvecklas tillsammans med. Därför är ledarskapet av sig själv en förutsättning för att kunna leda andra.

Hur använder du kunskaperna från kursen idag?

- I mitt jobb som fotbollstränare och ledare så använder jag ett mer coachande ledarskap med mer frågor än tidigare. Fördelen med det är att jag har mer medvetna spelare och detta ger i sin tur ett större helhetsbegrepp för alla. Här hjälper också den mentala träningen till.

Undervisningen och lärarna på Unestål Education

Nanne upplevde att båda lärarna, Lars-Eric och Elene Uneståhl har en bra kompetens och kompletterar varandra på ett härligt sätt. Deras kunskap om den mentala träningen och NLP( Neuro Lingvistik Programmering) gör att kursen höjs ytterligare en nivå.

- Undervisningen blandades både med teori med praktik. Under praktiken fick vi uppgifter där vi coachade varandra på olika sätt, det förekom även dagliga frågeställningar att lämna in.

Mer information För mer information om Unestål Education eller deras utbildningar, gör en intresseanmälan nedan.Läs mer om Unestål Education

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Unestål Education och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.