Inga recensioner än

Stresshantering för företag

Maria Lindberg Coaching, Rikstäckande
Längd
1 timme
Längd
1 timme
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Maria Lindberg Coaching

När Maria, den förra Let´s Dance dansaren en dag inte längre orkar stå upp, inte längre förstår samtal eller kan titta på en skärm, förstår hon att hon har bränt ut sitt reservbatteri totalt. Hon har kört sig själv totalt i botten, både fysiskt och mentalt. 

Det här blir början på en lång resa för att återfå hälsa, kantad av många bakslag, men också en resa fylld av acceptans, hopp och tacksamhet, såväl som en stor mängd lärdomar, nya kunskaper och insikter. 

I sin föreläsning " Stå lugn och trygg i en stökig omvärld" delar Maria med sig av de insikter hon fått hur vi kan hitta lugn och balans i oss själva. Hon delar med sig av effektiva verktyg för effektiv återhämtning och inspirerar till att se på livet ur en annan synvinkel. 

Det här är en interaktiv föreläsning där åhörarna är delaktiga och får träna på det Maria lär ut. 

Målgrupp

Företag

Upplägg

Upplägg kan anpassas efter särskilda önskemål

Kursledare

Er kursledare är Maria Lindberg, cert. stress -& livscoach. 

Maria har arbetat som professionell dansare i många år, bland annat i Let´s Dance. Efter några år därefter som inköpare inom modebranschen, i ett alldeles för högt tempo, valde hon att förändra livet helt. Hon kände att det måste finnas ett annat sätt att leva, där hälsa och välmående får ta plats. Maria började studera och pröva på sig själv. Hon hittade vägar och verktyg för både fysisk och psykisk hälsa, som hon ville dela med sig av. Sedan flera år tillbaka hjälper hon idag högpresterande att få ett bättre mående med mer balans och mindre stress. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Stresshantering för företag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Maria Lindberg Coaching
Stockholm

Varmt välkommen!

Jag stödjer dig på din livsresa, att utvecklas och bygga inre styrka! När vi förändrar oss själva från insidan och hur vi ser på omvärlden kommer också vår upplevelse av livet ändras. Om och om igen ser jag mina kunder...

Läs mer om Maria Lindberg Coaching och visa alla utbildningar.

Highlights