Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Tandsköterska på distans

Nackademin
Kort om utbildningen
1 år
52 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: september 2020 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning


Har du drömt om att jobba inom vård och hälsa? Funderar du på att byta karriär och vill satsa på ett stimulerande jobb? Vill du ha varierande och intressanta arbetsuppgifter? Det finns behov av fler tandsköterskor i stora delar av landet! Ta chansen att utbilda dig till tandsköterska hos oss på Nackademin – på bara 1 år!

Ansökan är nu öppen inför antagningen till höstterminen 2020. 

Om utbildningen

100% av de studenter som läste utbildningen 2016, 2017 och 2018 hade fått jobb redan innan examensdagen!

Utbildningen omfattar heltidsstudier under två terminer varav 16 veckor genomförs på en valfri tandvårdsklinik. Vissa av utbildningens moment är schemalagda, exempelvis vid gruppövningar eller kontakt med utbildare på Nackademin. Det ingår två fysiska, obligatoriska träffar per termin under utbildningen. Ansvarig utbildare är Anastasia Halas, som är utbildad tandläkare. Utbildningen går även att anpassa utefter dina behov så att du som vill gå utbildningen i högre takt men snabbare komma ut i jobb kan göra det. Läs mer om det nedan under ”individanpassat upplägg”.

Eftersom det är en distansutbildning krävs det att du som deltagare har tillgång till en dator med internetuppkoppling, kurslitteratur och utbildningsmaterial i form av videoinspelade föreläsningar, övningar, seminarier och Power Point-presentationer som finns på studentportalen och respektive kurswebb. Information om rekommenderad kurslitteratur för varje kurs, utöver utbildningsmaterial, kommer att vara tillgänglig på studentportalen vid kursstart. Kommunikationen mellan lärare och de studerande sker via utbildningsportalen, mail och telefon.

Efter avslutad utbildning med godkänt examinationsresultat på alla kurser utfärdas ett examensbevis från Nackademin.


Utbildningens innehåll

Utbildningen följer en nationell utbildningsplan för tandsköterskeutbildning och innehåller följande kurser:

  • Administration och organisation
  • Anatomi
  • Anestesi och farmakologi
  • Material och miljö
  • Odontologi 1 och 2
  • Oral hälsa 1 och 2
  • Vårdhygien och smittskydd
  • LIA-praktik


Individanpassat upplägg

För dig som är intresserad av att påbörja utbildningen senare än utbildningsstarten finns det möjlighet att ta fram ett individanpassat upplägg. Tillsammans med Nackademins utbildare lägger du upp en individuell studieplan med en intensivare studietakt. För mer information om detta vänd dig till Jens Grönlund, affärsutvecklingschef på Nackademin. 

Ansökan

Du ansöker här. Där laddar du upp de dokument du behöver för att styrka behörigheten. Det är först när du skickat in din dokumentation som din ansökan är komplett.


Pris

Anmälningsavgiften är på 65 000 kr ink. moms och ska betalas enligt förfallodatum på fakturan som skickas ut i samband med antagningsbeskedet. Du bekräftar din plats genom att betala kursavgiften.

I samarbete med Human Finans erbjuder vi möjligheten att låna på kredit till anmälningsavgiften. Human Finans erbjuder bland annat räntefria delbetalningar under 12 månader.


Utbildningen är ej studiemedelsberättigande.
Du kan alltså inte få bidrag eller lån av CSN för att gå denna utbildning.


Ångerrätt 

För privatpersoner tillämpar Nackademin Distans- och Hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen. Kunden har alltid rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar efter att avtal om tjänsten ingåtts och utan att behöva uppge någon speciell anledning. Avtalet ingås den dagen då du betalar utbildningen.

Ångerrätt 14 dagar gäller endast privatpersoner. Är du osäker på omfattningen av ångerrätten ber vi dig kontakta oss på 08-466 60 00.

Om du vill använda dig av ångerrätten:

Meddela Nackademin inom 14 dagar efter att du som privatperson betalat kursavgiften

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Tandsköterska på distans, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Nackademin

NackademinNackademin

Nackademins företagsutbildningar ger dig och ditt företag möjlighet att utvecklas. Vi erbjuder ett dynamiskt kursutbud som ständigt anpassas efter marknadens behov. Skaffa dig nya kunskaper, fördjupa dig inom ett specifikt område eller certifiera dig inom bland annat bygg och anläggning!...


Läs mer om Nackademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Nackademin

Tomtebodavägen 3A
171 65 Solna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Tandsköterska på distans!

Liknande utbildningar