Om Karolinska Institutets Uppdragsutbildning

Samlad kompetens inom medicin, vård, omsorg, och hälsa

Karolinska Institutet Uppdragsutbildning levererar kompetensutveckling för landsting, kommun och företag – framför allt inom vård, omsorg och hälsa – och verkar för utveckling i hälso- och sjukvården samt för ett friskare samhälle. Vi strävar efter att tillföra kvalité genom att med snabbhet och professionalism möta kundernas varierande behov.

En viktig uppgift för oss, liksom för Karolinska Institutet, är att i samverkan med hela samhället förbättra människors hälsa. Vi söker ständigt nya vägar för att bidra till detta.

Karolinska Institutet Uppdragsutbildning arbetar som mäklare och är en enkel ingång till Karolinska Institutets samlade kompetens inom områdena medicin, biomedicin, vård, hälsa, odontologi och ledarskap. Kundernas olika behov kan mötas med såväl öppna kurser som skräddarsydda utbildningar, direkt anpassade till de specifika behov varje kund har.  

Europas mest forskningsintensiva medicinska universitet

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet. KIs uppdrag är att genom forskning och utbildning medverka till att förbättra människors hälsa. I Sverige står KI för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar.

Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin. All utbildning; grundutbildning, fristående kurser, vidareutbildning och forskarutbildning, är knuten till en eller flera av de 23 institutionerna. Utbildningarna ger praktisk och teoretisk kunskap av högsta klass och bygger på de senaste rönen inom forskningen.

Vad tycker våra tidigare kursdeltagare?

Möt deltagare på våra uppdragsutbildningar och läs deras omdömen.

"Jag ville lära mig mer och få en kunskapsbas för att kunna påverka vården i rätt riktning. Jag rekommenderar utbildningen till läkare, oavsett specialitet, som har intresse för demenssjukdomar och viljan att vara med och utveckla demensvården."

– Dag Salaj, chefsläkare (Capio Geriatrik Dalen)

Magisterutbildning i demensvård för läkare, 60hp

"Ett seriöst upplägg och föreläsningar från kliniskt verksamma ger kursen djup och förankring."

– Agnes Bratt, ST-läkare (Mora lasarett, Landstinget Dalarna)

Översiktskurs i endokrina folksjukdomar för ST-läkare

"En fantastisk och nyttig utbildning! Jag rekommenderar den till sjuksköterskor som arbetar med ögonsjukvård."

– Therese Norberg, sjuksköterska (Ögonkliniken, Norrbottens läns landsting)

Oftalmologi för sjuksköterskor, 60hp

"Jag känner mig säkrare i mina bedömningar och jag har fått en djupare kunskap som jag har med mig i mötet med patienterna."

Lisa Granberg, sjuksköterska (Öron- näs- och halsmottagningen Centralsjukhuset Karlstad)

Omvårdnad vid öron- näsa- halssjukdomar, 7,5hpLäs mer om Karolinska Institutet Uppdragsutbildning

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Karolinska Institutet Uppdragsutbildning och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.