Certifierad Aktivitetskonsult inom vården

Education Online, Distans
Längd
Egen takt
Pris
10 320 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
10 320 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 10 320 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Certifierad Aktivitetskonsult inom vården

Certifierad Aktivitetskosult- inom vården

Få den nödvändiga kompetensen för en karriär som aktivitetskonsult inom vården med vår "Certifierad Aktivitetskonsult inom vården" -utbildning. Genom fyra block lär du dig att planera och genomföra aktiviteter som förbättrar patienternas och boendens livskvalitet. Från att skapa budgetar till att leverera övertygande pitchar, varje aspekt av aktivitetsplanering täcks. Vi integrerar teori med praktiska övningar för en holistisk inlärningsupplevelse.

Oavsett om du redan arbetar inom vården eller söker en meningsfull karriäromväxling, erbjuder vår utbildning möjligheter till tillväxt och förståelse för området. Som certifierad aktivitetskonsult kommer du att spela en viktig roll i att skapa meningsfulla upplevelser och främja välbefinnandet för patienter och boende.

Efter utbildningen öppnar sig en rad möjligheter, inklusive roller som aktivitetssamordnare, aktivitetscoach och aktivitetsansvarig. Med din nya expertis kan du bidra till en mer berikande och givande miljö inom vården.

Sök idag och låt oss hjälpa dig att göra en verklig skillnad inom vården genom att utbilda dig till en kompetent och certifierad aktivitetskonsult.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Målgrupp

Förkunskaper:
MS Office-serien eller likvärdiga ordbehandlings och kalkylprogram.

** OBS Utbildningen lär inte ut programvaror.
** Inlämningsuppgifterna kräver att du arbetar med ett ordbehandlingsprogram och lämnar in PDF.

Kursinnehåll

I utbildningen växlar vi mellan att ha teoretiska utbildning och praktiska övningar. Varje utbildning startar med en genomgång av grunderna i det aktuella momentet. Din kunskapsförankring sker genom att du lämnar in övningsuppgifter samt inlämningsuppgifter till läraren för feedback. Varje block avslutas med en praktisk inlämningsuppgift.

Investering

12 900 inkl. moms

Kursledare

Anna Lundströmer har en enastående 28-årig erfarenhet inom grafisk produktion och är expert inom grafisk design, produktionsledning och webbredigering. Med en bakgrund som egen företagare och konsult, och en filosofie kandidat inom media och kommunikationsvetenskap, erbjuder hon skräddarsydda lösningar för dina grafiska behov. Lita på Annas expertis för att skapa enastående visuella berättelser som imponerar och engagerar din målgrupp.

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen kan du arbeta som:

  • Aktivitetssamordnare
  • Aktivitetscoach
  • Aktivitetsansvarig
  • Aktivitetskonsult

.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Aktivitetskonsult inom vården, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Education Online

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights