Visa utbildning.se som: Mobil

Introduktionsutbildning inom hälsa, vård och omsorg

Sophiahemmet Högskola
Kort om utbildningen
Egen takt
   
Distans

Kursbeskrivning

Beredskapslyftet - Introduktionsutbildning inom hälsa, vård och omsorg

Syftet med kursen är attpersonal som redan har en grundläggande sjukvårdsutbildning utbildas för arbeteinom vårdstödjande funktioner.

Kurseningår i konceptet Beredskapslyftet som har tagits fram av Sophiahemmet Högskola i samarbete med NovarePotential, med finansiering av Marianne och Marcus Wallenbergs Stiftelse.

Tredagars distansutbildning via högskolans lärplattform Canvas och det digitala mötesverktyget Zoom.

Beredskapslyftet på Sophiahemmet

Det första initiativet från Beredskapslyftet är den intensivutbildning som Sophiahemmet Högskola och Novare med finansiering av Marianne och Marcus Wallenbergs Stiftelse har tagit fram för SAS-permitterad kabinpersonal. Den har väckt stort intresse bland flera arbetsgivare och permitterade arbetstagare i Sverige.

Den 30 mars inleddes den första pilotutbildningen för 30 personer - de har nu snabbt kunnat gå ut i vård och omsorg och avlasta vilket veckan därpå fördubblades till 60 personer. Nu utbildas löpande 80 personer i veckan via Sophiahemmet Högskola för att avlasta inom främst hemtjänst och äldrevård. Utbildningen pågår under tre dagar och sker digitalt.

Målgrupp

Den här utbildningen vänder sig till dig som har en dokumenterad HLR-utbildning sedan tidigare.

Upplägg

Ges som
Uppdragsutbildning
Kostnadsfritt för arbetsgivare i Stockholmsområdet (i mån av plats).

Icke poänggivande fristående kurs
Kursintyg utfärdas efter genomförd kurs

Studieform
Webbaserad distansutbildning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Introduktionsutbildning inom hälsa, vård och omsorg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Sophiahemmet Högskola

Sophiahemmet Högskola - uppdragsutbildning

Sophiahemmet Högskola i centrala Stockholm är en av Sveriges ledande högskolor inom vårdområdet och erbjuder sjuksköterskeprogram, specialistsjuksköterskeprogram, barnmorskeprogram  samt uppdragsutbildningar med olika inriktningar.   Vid Högskolan bedrivs också forskning och forskarutbildning inom omvårdnadsvetenskap och närliggande områden. Utbildningsprogram och kurser ges i...


Läs mer om Sophiahemmet Högskola och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Sophiahemmet Högskola

Lindstedtsvägen 8
Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Introduktionsutbildning inom hälsa, vård och omsorg!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Introduktionsutbildning inom hälsa, vård och omsorg från Sophiahemmet Högskola, fyll i dina uppgifter: