Visa utbildning.se som: Mobil

Undersköterskan

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
2 dagar
7 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-04-20 - Göteborg
Distans, Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
7 990 SEK
2022-05-12

Göteborg
7 990 SEK
2022-04-20

Stockholm
7 990 SEK
2022-05-12

Kursbeskrivning

VERKTYG OCH INSPIRATION FÖR DIG SOM ARBETAR SOM UNDERSKÖTERSKA

Den här konferensen är för dig som är undersköterska och intresserad av att få ny motivation och nya infallsvinklar. Under två fullspäckade dagar kommer du att få med dig just de nycklar och verktyg du behöver för att kunna bli ännu mer inspirerad och kunnig i din yrkesroll.

Nu är det din tur att bli bortskämd!

Våra uppskattade föreläsare kommer att leda dig genom två heldagar fyllda av aha-upplevelser, goda skratt och verktyg som kommer att lyfta dig i rollen som undersköterska. Flera av Sveriges främsta experter kommer att vara samlade och därför vågar vi lova ett verkligt bra arrangemang – bara för undersköterskor! Ta chansen att inhämta ny kunskap under två trevliga konferensdagar tillsammans med branschkollegor från hela landet!

Kursinnehåll

Under utbildningen får du bland annat lära dig:​

  • En fördjupad förståelse för de vanligaste psykiatriska diagnoserna

  • Hur du hanterar press en hög arbetsbelastning

  • Ditt juridiska ansvar som undersköterska

  • Hur din sårbarhet faktiskt kan vara din styrka

Upplägg

I kursavgiften ingår frukostfralla, lunch, eftermiddagsfika och dokumentation.

Kursledare

Mia TörnblomMIA TÖRNBLOM

Mia har hjälpt tusentals personer till utveckling och är på riktigt en av Skandinaviens främsta föreläsare och ledarutvecklare. Hon arbetar både med att coacha individer i självledarskap och att sprida inspiration genom föreläsningar och utbildningar.

Henrik WidegrenHenrik Widegren

Henrik är läkaren i SVT:s Fråga Lund. Han är även låtskrivare och artist som specialiserat sig på ett skriva sånger om medicin och sjukvård under etiketten ”sjuka sånger”, och gett ut fyra soloalbum. Han skriver krönikor i Dagens Medicin och driver en YouTubekanal som fokuserar på musik om sjukvård, och har mer än sex miljoner visningar.

Pernilla Wikström PehrsonPERNILLA WIKSTRÖM PEHRSON

Pernilla är jur.kand och arbetar som chefsjurist i Örebro kommun. Hon har en bakgrund som jurist inom Örebro läns landsting och har arbetat med hälso- och sjukvårdsjuridik i många år.

Mia BörjessonMia Börjesson

Mia är socionom med vidareutbildning i samtalsmetodik,
motivation och krissamtal. Hon har också varit handledare inom psykosocialt arbete i kommunal verksamhet under 20 år. Mia arbetar numera som professionell coach och utbildare sedan många år tillbaka. Mia är en fantastisk föreläsare som inte lämnar någon oberörd!

Michael Rangne

Michael Rangne

Michael är psykiater och har mångårig erfarenhet av undervisning, personalfrågor och ledarskap. För tillfället varvar Michael kliniskt arbete med att vara chef och arbetsledare för AT-läkare, ST-läkare och övriga underläkare vid Norra Stockholms Psykiatri, vilket inbegriper rekrytering, schemaläggning, medarbetarsamtal och lönesättning. Michael ger utbildningar inom psykiatri, psykologi och ledarskap.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Undersköterskan, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 149 recensioner.

Kursdeltagare
Kursdeltagare
Aktuell i tiden. Givande och inspirerande.
Kursdeltagare

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 149 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3783 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Undersköterskan från Kunskapsgruppen, fyll i dina uppgifter: