Validering inom vård och omsorg

MedLearn, i Stockholm (+1 orter)
Längd
4 veckor
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
4 veckor
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

validering inom vård och omsorg

Validering inom vård och omsorg för arbetsgivare

Söker du som arbetsgivare lösningar på kompetensutveckling av ny och befintlig personal inom vård och omsorg? Då har du kommit rätt!

Har du som arbetsgivare ambition att höja den formella kompetensen i din organisation?

Kanske har du medarbetare med kunskap och arbetslivserfarenhet men som saknar formell kompetens? Validering kartlägger kunskaper och erfarenheter och visar vilka utbildningsmoment som behövs vidare för att uppnå kraven till formell yrkeskompetens som vårdbiträde eller undersköterska.

Valideringen riktar sig mot individer som har både tidigare kunskaper genom studier, men även i arbetslivet eller i vardagen. Efter bedömningen utfärdar vi ett intyg eller betyg som gör att deltagarens kunskaper blir formellt erkända på den svenska arbetsmarknaden. Vi ger rekommendationer om vad deltagaren behöver komplettera med för att uppnå formell kompetens samt erbjuder kompletterande utbildning om kund önskar det.

hjärta

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Kontakta oss för mer information

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Kontakta oss för mer information

  • Onlineutbildning
  • Distans

Information om kursstart

Bra att veta är att utbildningen endast startar vid minst 10 antal deltagare. Du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för mer infomration kring utbildningsstart.

Målgrupp

Validering vänder sig till den som har tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg, men inte en formell utbildning.

Är du en privatperson som vill läsa utbildningen? Ta kontakt för mer information

Upplägg

Valideringsprocess för att uppnå kraven för vårdbiträde eller undersköterska.

Tillsammans med våra utbildade vårdlärare görs en kartläggning, bedömning och därefter validering av deltagarens tidigare kunskaper och erfarenheter. Valideringsprocessen är till stora delar digital, men vissa inslag görs i reell miljö på en arbetsplats eller i våra metodrum. Deltagaren får där visa sina praktiska yrkeskunskaper inom vårdyrken, t ex vårdbiträde eller undersköterska.

Omfattning: Valideringsprocessen tar ca 1 – 4 veckor och är individanpassad.

Examen, diplom m.m.

Beroende på resultat av valideringsprocessen utfärdas intyg, betyg eller diplom. Valideringens resultat kan också ge rekommendationer om vilka utbildningsmoment som behövs för att uppnå krav för yrkestitel vårdbiträde eller undersköterska.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Validering inom vård och omsorg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
MedLearn
Lövholmsvägen 18
117 43 Stockholm

Medlearn – utbildning inom hälsa, vård och omsorg 

Medlearn utbildar varje år tusentals personer på olika nivåer till yrken inom hälsa, vård och omsorg och finns idag på flera platser i Sverige.  Beroende på var du läser erbjuder Medlearn olika studieupplägg så att arbete och studier kan kombineras....

Läs mer om MedLearn och visa alla utbildningar.

Highlights