Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Att räcka till på jobbet - Enkla tips för en bättre arbetsdag

GreatBeing
Kort om utbildningen
4 veckor
396 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-08-10 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

E-kursen för dig som vill vara chef över din egen arbetsdag!

Du får tillgång till verktyg som gör att du kan hantera din tillvaro bättre och slippa känslor av otillräcklighet. Kursen hjälper dig att komma igång med egna förändringar så att du istället kan börja bygga trygghet och självkänsla.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

E-kursen Konsten att räcka till på jobbet, vänder sig till dig som vill göra en positiv förändring i ditt liv – här och nu. Du får konkreta verktyg som gör dig bättre rustad i din vardag genom att öka din förståelse av ditt eget beteende.

Kursen passar dig som känner att du behöver ta hjälp med att bryta gamla mönster och ta kontroll över både din egen tid och ditt mående – både på jobbet och privat.

Inga förkunskaper krävs.

Kursen är för privatpersoner samt privat och offentlig sektor oavsett bransch.

Kursinnehåll

Kursen består av 5 avsnitt, samt en innehållsrik introduktion.

Innehåll i sammanfattning:

  • Handfasta tips och råd att använda från dag 1, så att du kan stå stadigt i olika situationer – för du är trygg i dig själv.
  • Verktyg för att öka självkänsla och självförtroende, så att du kan känna dig nöjd med dagens insats.
  • Enkla och tydliga knep för stresshantering och hur du undviker att det värsta händer.
  • Inre och yttre kommunikation, för att kunna behålla lugnet i röriga situationer.
  • Lär dig genomskåda och se i ett vidare perspektiv, för att undvika känslan av att inte vara bra nog.

Upplägg

Kursen är 4 veckor, och man kan börja när som helst. Varje avsnitt innehåller flera lektioner. Avsnitten släpps ett per vecka, så det finns tid till övningar och egen reflektion. Du studerar i egen takt, och har tillgång till kursen 24/7 under 6 månader.

Kursledare

Handledare Susanne von Paykull, samtalsterapeut och utbildare sedan 15 år. Både för privatpersoner och företag. Utbildning och handledning har getts enskilt och i grupp genom personliga möten, kurser och workshops.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att räcka till på jobbet - Enkla tips för en bättre arbetsdag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Lena, Järfälla
(5)
Kursen har gett mig klara och enkla redskap att använda. Kunnat ta allt i min takt, utan att behöva göra stora förändringar i dagens rutiner.
Karin, Kungsbacka
(5)
Skönt med en kurs som inte är på engelska, de har jag svårt att följa med i och förstå begreppen. Det här var mycket lättare, och därför också mer motiverande
Linn, Umeå
(5)
Kunde aldrig tro att jag skulle kunna vara den person jag är i dag. Prestation, oro och frustration var tidigare min vardag. Nu vet jag hur jag ska göra för att slippa det. Gå kursen, du är värde det!

GreatBeing

GreatBeing

GreatBeing är experter inom personlig utveckling. Vi ser människa och själ som en enhet, och att den bilden är en förutsättning för balans mellan arbetsliv, privatliv och god hälsa. Vi stöttar och stärker dig som söker harmoni i din vardag...


Läs mer om GreatBeing och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

GreatBeing


Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 21 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar