Visa utbildning.se som: Mobil

Stresshantering

Chef.
Kort om utbildningen
3 timmar
3 995 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Håll längre som chef – med rätt verktyg

Stress är ett naturligt inslag i både vardag och arbetsliv, men när de intensiva perioderna övergår i ett normalläge ökar risken för skadlig och riskfylld stress. Detta drabbar både dig som chef, dina medarbetare och din organisation. Som chef har du ansvar för den psykosociala arbetsmiljön.

En undersökning från tidningen Chef visar att Sveriges chefer är så stressade att de har svårt att fokusera, fatta beslut och slutföra arbetsuppgifter.

Har du verktygen för att skapa en hälsofrämjande miljö för dina medarbetare? Hinner du över huvud taget ta hand om dig själv? Sju av tio chefer mår så dåligt att det går ut över deras jobb. Med rätt verktyg och kunskap kan du hitta vägar till mindre negativ stress både för dig och dina medarbetare – i jobbet och på fritiden.

Målgrupp

Seminariet riktar sig till chefer på alla nivåer som vill ta stress på allvar. Du kanske redan känner dig på gränsen till utbrändhet eller har en medarbetare som är sjukskriven för stressrelaterade besvär? Seminariet är för dig som vill arbeta förbyggande och bromsa stress. Till dig som vill fungera som en förebild för andra och skapa bättre balans i livet.

Kursinnehåll

Under seminariet lär du dig:

  • Hur du upptäcker negativ stress i tid hos dig själv och dina medarbetare
  • Vad som stressar oss
  • Hur du minskar din negativa stress och andras
  • Vad du kan göra för att må bättre
  • Verktyg för att hantera stress
  • Du får verktyg för att göra en egen handlingsplan anpassad utifrån dina utmaningar så att du hittar nya goda vanor
  • Vilka skyldigheter har du som chef när det gäller stress

Målet med utbildningen:

Deltagarna ska ha verktyg och kunskap för att förebygga och hantera negativ stress främst hos sig själv, men också hos medarbetare, samt nå bättre hälsa och balans.

Investering

3 995 kr och 3 timmar av din tid. I priset inkluderas frukost, seminarium, föreläsarnas presentationsmaterial, fika samt en lätt lunch.

Kursledare

Maria Gerlofson är utbildad i ledarskap, personlig utveckling och handledare i stresshantering med ACT.  Hon driver företaget Act & Grow som erbjuder rådgivning, coachning och workshops för ett mer hållbart arbetsliv, där människor mår bra, är fokuserade, har roligt och kommer i mål. Maria är även författare, bokredaktör i Tidningen Chef samt sammanfattar aktuell ledarskapslitteratur i Chefboken.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Stresshantering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Stresshantering!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören