Visa utbildning.se som: Mobil

Vårdens lokaler 7,5hp - 2020

Chalmers Professional Education
Kort om utbildningen
13 dagar
42 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-01-28 - Göteborg
Sista ansökan: 2019-12-19
Öppen utbildning
   
Göteborg
Svenska

Kursbeskrivning

Svensk hälso- och sjukvård möter idag stora samhälleliga krav på förändring samtidigt som man står inför stora nyinvesteringar i vårdbyggnader. Parallellt med att den högspecialiserade vården kräver moderna lokaler, behöver vården ställas om nära människorna - primärvård och en växande hemsjukvård – byggs ut. Detta ställer nya krav på både samhällsplanering, digitalisering och utformning av bostadsområden.
Utmaningarna består såväl i ny teknik och nya behandlingsformer som framväxten av personcentrerade förhållningssätt och aktiva, involverade patienter. Lösningar som växer fram ska vara kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara - miljömässigt, socialt och ekonomiskt. Att planera lokaler tillsammans med vården kräver processer, arbetssätt och verktyg som fångar vårdens framtida behov samtidigt som det stödjer verksamhetsutveckling. Ny forskning har visat att rätt utformade lokaler kan bidra till goda möten i vård och omsorg, att effektivisera vården, stödja läkandet och välbefinnande och minska stress hos patienter, anhöriga och vårdpersonal.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Vårdens lokaler 7,5hp - 2020, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chalmers Professional Education

Chalmers Professional Education

Chalmers Professional Education är Chalmers organisation för specialsydda utbildningar av yrkesverksamma i näringslivet, så kallad uppdragsutbildning. Främst handlar detta om att hantera utmaningar inom produktutveckling, teknikbaserad affärsutveckling, processutveckling, projektledning, produktion och logistik. Vårt mål är att förse näringslivet med världsledande...


Läs mer om Chalmers Professional Education och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vårdens lokaler 7,5hp - 2020!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören