Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

NVivo for Windows Workshop

Alfasoft
Kort om utbildningen
2 dagar
5 950 SEK exkl. moms
   
Göteborg, Stockholm
Engelska

Kursbeskrivning

Fundamental course in NVivo for Windows

Lär dig använda NVivo korrekt

Få den kunskap och övning som behövs för ditt NVivo-projekt på vår 2-dagars workshop. Du får både teoretisk kunskap och får öva i programmet, på såväl övningsdata som din egen data (om du vill).
Vi har som krav att våra kurshållare ska ha gedigen personlig erfarenhet inom kvalitativ analys, och dessutom kunna NVivo utan och innan.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Dag ett: Grunderna i NVivo för Windows
Dag 1 är för alla - oavsett om du använder Pro eller Plus-versionen.
Workshopen är ”hands-on” och målet är att ge dig den information och övning du behöver för att komma igång med ditt projekt.

Med hjälp av övningsdata skapar du ett projekt i NVivo och arbetar med textdata (Word-dokument och PDF-filer). Du kommer att introduceras till principerna för effektiv kodning, grundläggande ”queries” och visualiseringar. Vi kommer också att introducera dig i grunderna för att arbeta med demografiska eller andra variabel-data i NVivo. Under eftermiddagen är tid planerad för att du ska kunna träna med ditt eget projekt.

Dag två: Fördjupning i NVivo
På den andra dagen tittar vi på andra typer av källor, inklusive enkätdata (data set). Vi utforskar tre olika ”mapping tools” i NVivo och fler sätt att arbeta med frågor, inklusive ”matrix coding query” för att utforska mönster i din data och kodning. Vi avslutar med en demonstration av ”automated insights” och sociogramfunktionerna som finns i Plus-versionen. Vi använder övningsdat på hela workshopen, och allokerar sedan tid under eftermiddags-sessionen för dig att träna med dina data.

Upplägg

Workshopen genomförs i Windowsmiljö. På workshopen i Göteborg får du en bärbar dator, medan alla andra kursplatser är så kallade bring-your-own-laptop workshops. Språket på workshopen är engelska.

Dag ett börjar kl 9.30 och slutar 16.30. Dag två börjar kl 9.00 och slutar 16.00

Investering

Priset inkluderar samtligt material och måltider (morgon, lunch och eftermiddag).

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om NVivo for Windows Workshop, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Alfasoft

Alfasoft

Med 30 års erfarenhet av mjukvaror

Alfasofts målsättning är att vara den självklara leverantören av utvalda program och den partner som bäst bidrar till att dessa verktyg främjar tillväxt, utveckling och konkurrenskraft hos våra kunder. Vi har 30 års erfarenhet av vetenskapliga och tekniska mjukvaror. Alfasoft®...


Läs mer om Alfasoft och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Alfasoft

Kyrkogatan 24
411 15 Göteborg Västra Götaland

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen NVivo for Windows Workshop från Alfasoft, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera NVivo for Windows Workshop!

Liknande utbildningar