Visa utbildning.se som: Mobil

Diploma in Full Stack Software Development

Dataföreningen - Digitala Lyftet
Kort om utbildningen
20 veckor-35 veckor
64 500 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: Löpande starter varje vecka - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Engelska
Full Stack Software Development

Kursbeskrivning

Lär dig programmering med Digitala lyftet

Vill du lära dig programmering och skaffa en ny karriär inom IT? Du behövs. Många företag är i stort behov av att anställa nya utvecklare.

Utbildningen Diploma in Full Stack Software Development riktar sig till dig som vill jobba med att designa och utveckla digitala lösningar. Utbildningen ger dig en bred utvecklarkompetens med kunskap inom både backend och frontend. Som fullstackutvecklare arbetar du på alla nivåer i ett it-system, du skriver programkod inom olika utvecklingsområden, hanterar nätverk, servrar och databaser samt arbetar med användargränssnitt och arkitektur.

Efter utbildningen kan du bland annat att jobba som:

  • Fullstackutvecklare
  • Frontendutvecklare
  • Backendutvecklare
  • Webbutvecklare

Utbildningen ges i samarbete med Code Institute som är en internationellt ledande högskoleackrediterad utbildare med intensivkurser för IT-utvecklare, så kallad accelerated learning i bootcamps

På fem månader får du som student den kompetens som arbetsmarknaden efterfrågar. Exempel på teknik som ingår är HTML5, CSS3, JavaScript, Django, Python, MySQL, Mongo DB, GitHub, Data Management, agila arbetssätt och ramverk. Kursplanen uppdateras kontinuerligt och granskas av branschexperter från bla Salesforce, Paypal, GSK och Accenture. Den praktiska utformningen av utbildningen gör att du lämnar utbildningen som en färdig Full Stack utvecklare med en portfölj av egna projekt, redo för arbetslivet.

Som student hos oss får du också hjälp med karriärcoachning och jobbmatchning. Code Institute har över 1000 internationella partners för rekrytering; bland andra Google, Apple, Facebook, Microsoft, Accenture och IBM. Genom nätverket av företagspartner har du stora möjligheter till jobb efter utbildningen. 90% av studenterna får jobb inom sex månader.

Som student online är du inte ensam. Du har tillgång till personligt studiestöd med handledare, lärare och coacher dygnet runt vardagar, samt även helger dagtid. Dessutom finns ett community med ett tusental studenter, där du kan möta alla andra som studerar.

Diplomet ger 30 högskolepoäng (ECTS), validerat av University of the West of Scotland. Det motsvarar SCQF nivå 8, vilket är detsamma som EQF/SeQF nivå 5 (European Qualifications Framework och Sveriges referensram för kvalifikationer).

Utbildningen är godkänd för studiestöd från CSN.

Förkunskaper

De enda förkunskaper du som kandidat behöver är ett intresse för kodning och en vilja att arbeta i måldrivna team. För att bli antagen till utbildningen behöver du genomföra ett antagningsprov i fem steg som visar att du har förutsättningar att klara utbildningen. Både utbildningen och programspråken du kommer lära dig är på engelska. I provet får du också träna på HTML, CSS och JavaScript.

Kursinnehåll

Utbildningen Full Stack Software Developer ger dig kompetensen att använda den webbteknik som krävs för att producera avancerade webbapplikationer för både frontend och backend. Du tränas i allt från webbdesign, användbarhet/UX till CSS till Python och JavaScript.

Det här får du lära dig:

Module 1: HTML essentials
Module 2: CSS essentials
Module 3: Comparative programming languages
Module 4: Javascript essentials
Module 5: Python essentials
Module 6: Full-stack toolkit
Module 7: E-commerce specialisation

Kursplan

Språk

Kursen hålls på engelska, grundläggande kunskaper i engelska är ett krav. 

Upplägg

Kursprogrammet för IT-utvecklare är designat för att kunna kombineras med ditt arbetsliv. Kursen genomförs online och schemat kan anpassas individuellt. Du kan välja om du vill studera på heltid 20 veckor eller halvfart i 35 veckor. Under studierna får du stöd av lärare, handledare, coacher och ett community med ett tusental studenter.

Utbildningen är godkänd för studiestöd från CSN.

Examen, diplom m.m.

Diplomet ger 30 högskolepoäng (ECTS), validerat av University of the West of Scotland. Det motsvarar SCQF nivå 8, vilket är detsamma som EQF/SeQF nivå 5 (European Qualifications Framework och Sveriges referensram för kvalifikationer). 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diploma in Full Stack Software Development, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 24 recensioner.

Oreofe S Adeyemi
They gave me solid foundation in Software Development
Sean Gilleece
It was my first hackathon and I loved it. Very well organized and ran, especially considering it was fully remotely. It was a really solid learning experience and was extremely beneficial overall.
Ioannis Aronis
you must give them a chance! It will CHANGE YOUR LIFE!!!!

Dataföreningen - Digitala Lyftet

Kickstarta din IT-karriär som utvecklare med Digitala lyftet

Är du intresserad av ett karriärskifte? Det saknas 70 000 personer i tech-branschen och många företag är i stort behov av att anställa ny kompetens. Bland de mest efterfrågade är utvecklare. Digital kompetens är och har sedan föreningens start varit en...


Läs mer om Dataföreningen - Digitala Lyftet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Dataföreningen - Digitala Lyftet

Fleminggatan 7
112 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 24 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diploma in Full Stack Software Development från Dataföreningen - Digitala Lyftet, fyll i dina uppgifter: