Diploma in Full Stack Software Development

Digitala lyftet i Sverige AB, Distans (+1 orter)
Längd
20 veckor
Pris
70 600 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
Hör gärna av er för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Språk
Engelska
Längd
20 veckor
Pris
70 600 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
Hör gärna av er för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Språk
Engelska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Full Stack Software Development

Lär dig programmera på 20-40 veckor

Vill du lära dig programmering och skaffa en ny karriär inom IT? Du behövs. Många företag är i stort behov av att anställa nya utvecklare.

Utbildningen Diploma in Full Stack Software Development riktar sig till dig som vill jobba med att designa och utveckla digitala lösningar. Utbildningen ger dig en bred utvecklarkompetens med kunskap inom både backend och frontend. Som fullstackutvecklare arbetar du på alla nivåer i ett it-system, du skriver programkod inom olika utvecklingsområden, hanterar nätverk, servrar och databaser samt arbetar med användargränssnitt och arkitektur.Du får lära dig Python, som är det främsta programmeringsspråket för AI, vilket breddar din kompetens och gör dig ännu mer värdefull på arbetsmarknaden.

Efter utbildningen kan du bland annat att jobba som:

  • Fullstackutvecklare
  • Frontendutvecklare
  • Backendutvecklare
  • Webbutvecklare

Utbildningen ges i samarbete med Code Institute som är en internationellt ledande högskoleackrediterad utbildare med intensivkurser för IT-utvecklare, så kallad accelerated learning i bootcamps

På fem månader får du som student den kompetens som arbetsmarknaden efterfrågar. Exempel på teknik som ingår är HTML5, CSS3, JavaScript, Django, Python, MySQL, Mongo DB, GitHub, Data Management, agila arbetssätt och ramverk. Kursplanen uppdateras kontinuerligt och granskas av branschexperter från bla Salesforce, Paypal, GSK och Accenture. Den praktiska utformningen av utbildningen gör att du lämnar utbildningen som en färdig Full Stack utvecklare med en portfölj av egna projekt, redo för arbetslivet.

Under och efter utbildningen får du som student på programmet också hjälp med karriärcoachning och jobbmatchning. I Sverige samarbetar vi med rekryterings- och bemanningsföretaget TechAgent, som hjälper till att matcha dig med arbetsgivare som efterfrågar dina kompetenser, oavsett vart du befinner dig i landet. Genom nätverket av företagspartner har du stora möjligheter till jobb efter utbildningen. 83% av studenterna får jobb inom sex månader och 28% redan under utbildningen.

Som student online är du inte ensam. Du har tillgång till personligt studiestöd med handledare, lärare och coacher dygnet runt vardagar, samt även helger dagtid. Dessutom finns ett community med ett tusental studenter, där du kan möta alla andra som studerar.

Diplomet är validerat till 30 högskolepoäng (ECTS), validerat av University of the West of Scotland. Det motsvarar SCQF nivå 8, vilket är detsamma som EQF/SeQF nivå 5 (European Qualifications Framework och Sveriges referensram för kvalifikationer).

Utbildningen är godkänd för studiestöd från CSN och finns med i med i utbildningskatalogen hos Trygghetsrådet (TRR), vilket innebär att du potentiellt kan få hela eller delar av din utbildningskostnad täckt av TRR. Vi kan också erbjuda räntefria betalningsplaner.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Hör gärna av er för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Kursstart varje månad

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Engelska

Varför välja Digitala lyftet i Sverige AB?

Behov på arbetsmarknaden

CSN-berättigad

83% har jobb inom 6 månader efter utbildningen

Förkunskaper

De enda förkunskaper du som kandidat behöver är ett intresse för kodning och en vilja att arbeta i måldrivna team. För att bli antagen till utbildningen behöver du genomföra ett antagningsprov i fem steg som visar att du har förutsättningar att klara utbildningen. Både utbildningen och programspråken du kommer lära dig är på engelska. I provet får du också träna på HTML, CSS och JavaScript.

Kursinnehåll

Utbildningen Full Stack Software Developer ger dig kompetensen att använda den webbteknik som krävs för att producera avancerade webbapplikationer för både frontend och backend. Du tränas i allt från webbdesign, användbarhet/UX till CSS till Python och JavaScript.

Det här får du lära dig:

  • Grunderna i kodning - HTML/CSS, JavaScript, Python
  • Full Stack toolkit
  • Specialisering i ett av områdena:
      • eCommerce
      • Advanced Front-End With React.js
      • Predictive Analytics och AI

Språk

Kursen hålls på engelska, grundläggande kunskaper i engelska är ett krav. 

Upplägg

Kursprogrammet för IT-utvecklare är designat för att kunna kombineras med ditt arbetsliv. Kursen genomförs online och schemat kan anpassas individuellt. Du kan välja om du vill studera på heltid 20 veckor eller halvfart i 40 veckor. Under studierna får du stöd av lärare, handledare, coacher och ett community med tusentals studenter och alumner.

Utbildningen är godkänd för studiestöd från CSN. Går även att söka via TRR.

Investering

70 600-80 600 kr. Avgiften varierar beroende på avbetalningsform.  

Examen, diplom m.m.

Diplomet är validerat till 30 högskolepoäng (ECTS), validerat av University of the West of Scotland. Det motsvarar SCQF nivå 8, vilket är detsamma som EQF/SeQF nivå 5 (European Qualifications Framework och Sveriges referensram för kvalifikationer). 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diploma in Full Stack Software Development, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 399 recensioner
Skriv en recension
5/5
Caroline, United Kingdom, 9 Aug. 2022
16 dec 2022

Interesting five day challenge really enjoyed the five day challenge. Videos were clear and informative. Tested my knowledge each day and led me a little closer to understanding...

Visa mer
5/5
Anil kumar, Sweden, 15 Aug. 2022
16 dec 2022

it was good experience from code institute i learn enough with in 5 days coding challenge. Thanks

5/5
Juliana, Ireland, 15 Aug. 2022
16 dec 2022

The challenge was very nice to do.

Digitala lyftet i Sverige AB
Fleminggatan 7
112 26 Stockholm

Digitala lyftet

Digitala lyftet är ett initiativ från Dataföreningen med målet att öka den digitala förmågan hos medarbetare i svenska organisationer samt att förstärka kompetensförsörjningen inom IT-utveckling på den svenska arbetsmarknaden. Det gör vi genom att samla verktyg och metoder som verksamheter...

Läs mer om Digitala lyftet i Sverige AB och visa alla utbildningar.

Highlights