Visa utbildning.se som: Mobil

Analytics Value Training

SAS Institute AB
Kort om utbildningen
12 månader
60 000 SEK exkl. moms
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Ett modernt sätt att lära för professionella dataanalyser

Arbetar du inom samverkan mellan datavetenskap, företag och IT?

Programmet Analytics Value Training tar dig igenom det grundläggande och de  avancerade analysbegrepp, oavsett ditt val av programvara. Det täcker olika komponenter och tekniker som krävs för att lyckas och skapa värde med analys.

Mål med programmet

Programmets mål är att skapa ett tankesätt för analys, förstå affärsvärdet och utveckla dina kritiska färdigheter för att lyckas med din organisations analysansträngningar. Du kommer att göra detta genom bland annat fallstudier, praktisk träning och kunskapsdelning. Fördelarna med programmet är att de ger värde för både individen och organisationen.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

I programmet Analytics Value Training får du de färdigheter som en professionell dataanalytiker behöver för att lyckas i dagens datadrivna ekonomi och i en föränderlig organisation. Lär dig om visualisering, vikten av affärsvärde och hur du påverkar din organisation genom att använda rätt kommunikation.

Under 12 månader fokuserar vi på kritiska färdigheter, analys, affärsvärde, kommunikation i 5 sessioner, 2 dagar vardera (totalt 10 dagar). Programmet kombinerar schemalagda, instruktörsledda klassrum med diskussioner i smågrupper, presentationer och praktiska programdemonstrationer för en mycket engagerande inlärningsupplevelse. Genom att använda en kombination av fallstudier och övningar förankrar programmet det analytiska tankesätten, eftersom vi inte bara vill tillhandahålla kunskap och verktyg utan skapa en permanent beteendeförändring.

Examen

Programmet avslutas med en tentamen som innehåller ett skriftligt test samt en slutlig presentation.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Analytics Value Training, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SAS Institute AB

SAS Institute

SAS Institute har vuxit till en av världens största mjukvaruleverantörer med ett unikt genomslag på den svenska marknaden.SAS Institute har erhållit denna position genom att alltid fokusera på kunders behov och krav på funktionalitet samt service såväl före, under som...


Läs mer om SAS Institute AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SAS Institute AB

Stora Frösunda Gård
169 26 Solna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Analytics Value Training!

Arrangörsrecensioner
(3,6)
Baseras på 3 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Analytics Value Training från SAS Institute AB, fyll i dina uppgifter: