D&T Företagsutbildning

Vad säger våra referenser?

D&T Företagsutbildning skräddarsydde en 3-dagars fördjupnings utbildning i programmen Indesign/ Illustrator/ Photoshop för vår prepress-avdelning. Vi var tre personer som deltog med lite olika kunskapsnivåer i botten, och vårt önskemål var framför allt att vi ville få en fördjupning och även en genomgång av nyheterna i Adobe Creative Cloud CC.

Kenneth Thomas är mycket engagerad och duktig pedagog som kan sin sak. Han lyckades verkligen ge oss många nya smarta verktyg för att underlätta och snabba på vårt dagliga arbete på tryckeriet. Vi anlitar gärna D&T Företagsutbildning igen – kursen gav bra valuta! Tack för effektiva och bra genomförda kursdagar på ett vintervitt Gotland!

Carina, Fredrik och Tommy, iVisby Tryckeri AB

“D&Tskräddarsydde en tvådagarsutbildning i Illustrator som helt utgick från de behov jag och min organisation hade. Min handledare var engagerad, tålmodig och mycket kunnig. Mina kunskaper i Illustrator var små och väldigt ojämna. Jag hade inget bra grepp om hur jag skulle använda mig av verktyget för att visualisera idéer.  Nu har jag en bra grund att stå på. Tack vare kursen kan jag med större säkerhet och effektivitet använda Illustrator för att visualisera och producera mina uppdrag.”

Lisbet Malmström, Karlstads universitet.

Gick: Illustrator företagsanpassad kurs.

"Vi fick en företagsanpassad specialduvning på en dag i Photoshop. Eftersom vi bara var två personer kunde Kenneth ägna sej med full kraft åt våra behov.  På så sätt kunde vi fylla alla luckor och räta ut alla frågetecken vi hade. Mycket bra lärare och utmärkta övriga faciliteter. Fantastsikt väl använd tid och pengar!"

Jan Hjelmér, Hjelmér Konsult AB.

Gick: Photoshop företagsanpassad kurs.

"Vi har anlitat D&T för att genomföra datautbildningar inom två olika projekt. Först ett i samarbete med Stiftelsen för Internetinfrastruktur, ”Internet även för hemlösa”, där D&T utbildade våra handledare på ett alldeles utomordentligt sätt. Därefter med stöd från ESF, Europeiska socialfonden, ”08Kompetens”, som gick ut på att kompetensutveckla hela vår personal i bl a grundläggande datakunskaper och Officepaketet. Jag måste säga att D&T har skött båda de här uppdragen på ett mycket förtjänstfullt sätt, med lärare, som verkligen brinner av pedagogiskt nit, som kan göra det svåra mycket lättare, som får vår personal att förstå vilka finesser programmen innehåller och, inte minst, att stråla av självförtroende efter kurserna!"

Curt Hägerklo, utvecklingschef vid bostadsföretaget SHIS.

Genomfört följande Office kurser: Outlook grund, Word grund, Word fördjupning, Excel grund, Excel fördjupning, PowerPoint grund, Datorkunskap samt flera företagsanpassade kurser.

"Vi anlitade D&T företagsutbildning för en grundkurs i InDesign. Fyra personer som arbetar med vår tidning Amazonabladet genomgick grundkursen. Kursen var mycket bra och vi fick alla lära oss att jobba med InDesign på ett mycket bra sätt.   Kenneth Thomas som var lärare var otroligt bra, en fantastisk pedagog. Ett stort tack för en bra kurs säger

Britt, Eva, Ingrid och Maria, Bröstcancerföreningen Amazona i Stockholm.

Genomfört följande öppna Adobe kurser: Adobe InDesign Grund och Adobe InDesign fördjupning.

”Kursen har vidareutvecklat mitt kunnande i de båda programmen. Det var många aha-upplevelser under dessa två dagar.”

Lina Näsström.

”Väldigt tydlig uppgörelse i förväg vad som skulle levereras; vad, hur, när, på vilket sätt. Det ingav förtroende!”

Madelene Granath.

”Han hade förstått vad vi behövde. Framförde det på ett bra sätt.”

Catharina Öhman.

”Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha- upplevelser och mycket som är användbart för oss.”

Siv Englevid.

Lina, Madelene, Catharina och Siv gick InDesign och Photoshop företagsanpassade kurser

"OKG AB upplevde D&T som väldigt flexibla och tillmötesgående vad gällde anpassning av utbildning för att täcka in OKG ABs behov. Vi trivdes utmärkt hos er i er gemytliga kurslokal!"

Sofie Loman

Gick: Adobe Acrobat Professional företagsanpassad kursLäs mer om D&T Företagsutbildning

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med D&T Företagsutbildning och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.