Visa utbildning.se som: Mobil

Introduktion till inbyggda system – Elektronik för programmerare

YrkesAkademin
Kort om utbildningen
9 500 SEK exkl. moms
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Intelligenta och uppkopplade produkter som styrs genom inbyggda system tar mer och mer plats i vår vardag. I takt med detta efterfrågas kompetensen inom utveckling av inbyggda system överallt i produktutvecklingskedjan inom industri och tekniksektorn, från fordonsindustri och telekom till tillverkning av hushållsmaskiner och leksaker.
Utbildningen syftar till att ge deltagaren grundläggande kunskaper och färdigheter att hantera olika komponenter och deras elektriska och funktionella samband inom inbyggda system.

Huvudsakligt innehåll:

• Analog och digital elektronik
• Delar och funktionssamband i ett inbyggt system
• Kringutrustning, komponenter i inbyggda system exempelvis mikrokontroller, I/O, drivsteg, A/D, D/A, PWM, sensorer, minnestyper, bussar nätverk, touchenheter displayer, ljud
• Grundläggande mätteknik och elektriska samband
• Olika processorfamiljer


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Introduktion till inbyggda system – Elektronik för programmerare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

YrkesAkademin

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av...


Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Introduktion till inbyggda system – Elektronik för programmerare!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Introduktion till inbyggda system – Elektronik för programmerare från YrkesAkademin, fyll i dina uppgifter: