Inga recensioner än

Inspirationsseminarium i coachade ledarskap

Skolcoacherna, Distans
Längd
1 dag
Pris
900 SEK exkl. moms
Längd
1 dag
Pris
900 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Inspirationsseminarium i coachade ledarskap

Syftet med seminariet är att inspirera kring temat coachande ledarskap. Ett coachande ledarskap får dina medarbetare att växa, tänka nytt och ta ansvar för att nå uppsatta gemensamma mål. Det utvecklar medarbetarnas inneboende potential och unika resurser samt bidrar också till ökad delaktighet och motivation. Detta leder i sin tur till individuell utveckling, ökat lärande och mer arbetsglädje.

Kursinnehåll

Ur innehållet 

Vad är cochande ledarskap och coachande förhållningssätt. - Historik och vetenskaplig grund för coachande ledarskap. - Framgångsfaktorer med coachande ledarskap. - Skillnaden mellan coachning som verktyg och andra samtalsformer. - Utveckla ett coachande ledarskap.

Video

Tid & plats

Datum och tid 23 november 2022 kl 14.30-17.00 eller 1 februari 2023 kl 14.30-17.00

Kursledare

Föreläsare är Anna-Karin Arenius, utbildningsansvarig på Skolcoacherna. Anna-Karin är certifierad coach enligt International Coachning Federation, ICF.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Inspirationsseminarium i coachade ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Skolcoacherna
Götgatan 11
116 46 Stockholm

Unika coachutbildningar för pedagoger

Samtliga våra coachutbildningar och seminarier finns som distansutbildningar. Alla utbildningar kan även göras som uppdragsutbildningar åt skolor, kommuner och organisationer.Vår förankring i skolan gör oss unika som coachutbildare och coacher. Vi har sedan 2008 utbildat tusentals lärare och skolledare i...

Läs mer om Skolcoacherna och visa alla utbildningar.

Highlights