Mercuri International Sverige

Framgångsrika utbildningar för framgångsrika ledare

All vår kunskap finns för dig

Mercuri International Business School har samlat all sin kunskap om ledarskapsutveckling i ett unikt och utvecklande ledarskapskoncept - MI Lead.

Med fokus på Management, Ledarskap och Personlig utveckling har vi skapat framgångsrika utbildningar som kombinerar goda affärsmässiga resultat med en god mänsklig dimension. För att vara en effektiv ledare handlar det inte bara om resultat.

Att må bra själv, att få andra att må bra, att kunna kommunicera och använda din egen personlighet i din ledarstil, coacha och motivera dina medarbe
tare är förmågor som är avgörande för om du ska nå resultatmålen.

Mercuri International Business School - Ledarskap, består av utbildningar som tar dig vidare i din utveckling som vd, marknadschef, affärsområdeschef, säljchef, personalchef, projektledare, arbetsledare, teamledare, gruppchef - ny eller erfaren.

mercuri

Mercuri International Remote Leadership är en utbildning som hjälper dig att leda mot uppsatta mål trots geografiska avstånd och kulturella skillnader. För alla chefer kort sagt, som vill bli bättre ledare.

"Det går inte en dag utan att jag använder den kunskap jag fick ta del av under utbildningen. Framför allt uppskattade jag mixen mellan teori och verklighet, där det gavs en rad praktiska exempel som jag kan använda i min vardag. Man kan lugnt säga att utbildningen förändrade mitt beteende som chef till det bättre."

Robin Travis, sektionschef Utredningstjänsten, Sveriges Riksdag, som gått utbildningen "Ny som chef " 
Läs mer om Certifierad Försäljningschef
Läs mer om Ny som chef
Läs mer om Coachande ledarskap

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Mercuri International Sverige AB och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.