Teamcoaching & coachande ledarskap

Gothia Akademi (GA), i Göteborg
Längd
9 dagar
Pris
39 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
6 maj, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
9 dagar
Pris
39 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
6 maj, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Professionell Coach ICF PCC

Hur kommer det sig att så många ledare och chefer är beredda att resa långväga för att gå sin utbildning just på Gothia Akademi (GA)? 

 1. Snittbetyg från deltagarna på 4,96 (5).
 2. Över 1.000 identifierbara referenser på ga.se.
 3. Utbildning i slottsmiljö.
 4. Över 20 års erfarenhet av coachutbildningar (startades 2002).
 5. En mycket attraktiv balans mellan pris och kvalitet. 
 6. Den enda svenska utbildningen som har en specialist-ackreditering i teamcoaching genom Sveriges och världens största branschorganisation för coacher och coachutbildare - International Coaching Federation (ICF).
 7. Upplevelsebaserad utbildning med fokus på färdighet och användning i din vardag.

Hos GA får du en gedigen utbildning i coachande ledarskap. Målet är att du ska bli en så skicklig coach att din praktiska färdighet (det du faktiskt kan göra med dina kunskaper) når upp till den nivå som ICF förväntar sig av en certifierad professionell coach. Vi vill att du, när du möter verkligheten, ska känna, och få tydliga bevis på att du har fått en ypperlig utbildning hos GA. Vårt enda sätt att nå det målet är att leverera kvalitet långt utöver det vanliga.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

6 maj, 2024

 • Öppen utbildning
 • Göteborg

21 augusti, 2024

 • Öppen utbildning
 • Göteborg

25 september, 2024

 • Öppen utbildning
 • Göteborg

Varför välja Gothia Akademi (GA)?

4,96 av 5 i snittbetyg

Utbildning i slottsmiljö

Certifieringsgrundande

Målgrupp

Den här utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla ditt coachande ledarskap och bli en ännu bättre teamcoach. Många som går den är redan chefer och ledare, andra siktar på att bli det, och ytterligare andra har varit ledare så länge att de vill fördjupa sin förståelse för det coachande ledarskapet. En del går utbildningen för själv kunna coacha andra chefer - endera för att de arbetar som chefer till chefer eller för att de arbetar som konsulter och en del av jobbet är att stötta chefer och team.

 

 

Kursinnehåll

Under utbildningen kommer du att lära dig att:

 • ställa frågor som skapar nya perspektiv och insikter,
 • stötta egen och andras utveckling genom betingning och triggers,
 • ställa frågor på en djupare nivå,
 • skapa lösningsfokus och motivation,
 • prestations-coacha,
 • ställa frågor för att motverka "flum" och skapa tydlighet,
 • hitta nya vägar i svåra beslutssituationer,
 • och mycket, mycket mer.

Du kommer att få mängder av verktyg för att förstå, utveckla och påverka dig själv och din omgivning – både på jobbet och på hemmaplan.

Video

Fortsatta studier

Gothia Akademi (GA) har utbildningar i tre nivåer. Steg 1-3. Redan steg-1-utbildningen gör möjlighet till internationell certifiering. En mycket prisvärd lösning är att ta del av GA:s Premium-paket som innehåller både steg 1 och steg 2. Ytterligare en möjlighet är att sikta ännu högre och gå Gothia Akademis steg-3-utbildning (Förändringsledarutbildningen). Som också är den enda svenska coachutbildning som är ackrediterad av ICF på den högsta nivån. Tillsammans med GA:s Premium-paketet gör den att GA självständigt kan erbjuda utbildningar som uppfyller utbildningskraven ändå upp till ICF:s högsta certifieringsnivå (MCC – Master Certified Coach).

Upplägg

Utbildningen består av nio dagar uppdelade på tre tillfällen (3 + 3 + 3 dagar). För att du ska få ut maximalt av dina utbildningsdagar så börjar vi alla utbildningsdagar kl. 08.30 och slutar alla utbildningsdagar kl. 16.30. Utbildningen består alltså av totalt 72 ICF-ackrediterade utbildningstimmar. För att du ska få ut det bästa av utbildningen så rekommenderar vi att du mellan utbildningstillfällena lägger 30-60 minuter per vardagskväll på övning och självstudier.

Undervisningsmetod
All undervisning sker ansikte-mot-ansikte i Gothia Akademis egna lokaler i Göteborg. Korta genomgångar varvas med praktisk färdighetsträning och reflektioner för att maximera lärande.

Tid & plats

Gothia Akademi finns på Danska vägen 20 i Göteborg. Utbildningsdagen börjar 08.30 och slutar 16.30.  

Investering

39 000 kr (ex moms)

Mat & logi

Det finns boende i alla prisklasser på gångavstånd från Gothia Akademi.  Allt från lyxiga hotell (till och med ett femstjärnigt) till mysiga och prisvärda vandrarhem. Vi hjälper gärna till med tips på boende i närheten om du är en av dem som reser. Lunchrestauranger finns i närheten och det går bra att ta med egen mat och äta lunch på Gothia Akademi om man vill det.

Erbjudande

Ansök till någon av våra utbildningar senast fem månader innan kursstart och få 10% rabatt; eller: ansök till någon av våra utbildningar senast tre månader innan kursstart och få 5% rabatt.

Kursledare

Alla utbildare på Gothia Akademi utvärderas och betygsätts ständigt av våra kursdeltagare. Det gör att vi med säkerhet kan säga att du kommer att ha utbildare som du är super-nöjd med. Läs mer om GA:s utbildare på ga.se.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Teamcoaching & coachande ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 98 recensioner
Skriv en recension
5/5
Frida Gustafson, Health & Safety Manager, Essity, Göteborg
01 mar 2024

Fantastiskt lärorik kurs med duktiga utbildare. Man blir fullmatad med kunskap och får otroligt många verktyg och förutsättningar för att fortsätta sin coachresa.

5/5
Claes Bergström, VD, Feen AB, Falun
01 mar 2024

Utvecklande på så många plan och som har gett mig verktyg och energi.

4/5
Martin Anderberg, VD, Företagsledare, Development Partner, Göteborg
01 mar 2024

Berikande utbildning som ger nya perspektiv och trygghet att börja coacha.

Gothia Akademi (GA)
Danskavägen 20
41266 Göteborg

Gothia Akademi

  Gothia Akademi (GA) startades 2002 av Henrik Cederhed som fortfarande är ytterst ansvarig för alla utbildning. Som en del av sin vardag gör Henrik internationella färdighetsbedömningar av coacher som vill certifieras på den högsta nivån (Master Certified Coach) av...

Läs mer om Gothia Akademi (GA) och visa alla utbildningar.

Highlights