Visa utbildning.se som: Mobil

Advanced Coach Program

Akademi Coachstjärnan AB
Kort om utbildningen
18 dagar
39 800 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

I Akademi Coachstjärnans Advanced Coach Programingår utbildningen ”Diplomerad coachutbildning” (steg 1) och utbildningen ”Certifieringsprogrammet” (steg 2) som tillsammans är kvalitetssäkrade med ICF:s högsta ackreditering ACTP.

Advanced Coach Programär det självklara valet för dig som vill ha en kvalitetssäkrad professionell prisvärd längre coachutbildning.

Akademi Coachstjärnan AB är ett av få utbildningsföretag i Skandinavien som kvalitetssäkras av ICF International Coach Federation med den högsta ackrediteringen ACTP. Detta innebär att vi har en längre coachutbildning med 163 godkända av ICF ackrediterade utbildningstimmar. Denna utbildning kan studeras i två steg. 

Målgrupp

Utbildningen kräver inga förkunskaper.

Kursinnehåll

När du väljer Akademi Coachstjärnans långa coachutbildningA dvanced Coach Program så får du ytterligare 8 professionella och innehållsrika utbildningsdagar som syftar till att ta din coaching till nivån av en certifierad professionell coach (PCC-Professional Certified Coach)

Med Akademi Coachstjärnans utbildning Advanced Coach Programfår du en gedigen prisvärd utbildning. Självklart kan du gå Diplomerad coachutbildning steg 1 först och vid ett senare tillfälle bygga på med steg 2 Certifieringsprogrammet.

Video

Upplägg

Del 1: Diplomerad Coach (steg 1)
Del 2: Certifieringsprogrammet (steg 2)

Studietakt: Kan kombineras med heltidsarbete under förutsättning att man kan vara borta från arbetet under kursdagarna.

Tid & plats

Plats: Dalvägen 8 Arenastaden Solna

Investering

39 800 kr (ex moms) Inkluderar två utbildningar, steg 1 och steg 2.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Advanced Coach Program, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Akademi Coachstjärnan AB

Akademi Coachstjärnan AB

Ett utbildningscenter inom Coaching och Ledarskap

Akademi Coachstjärnan erbjuder Diplomerade Coachutbildningar med möjlighet mot vidare certifiering. Vi tillhandahåller också såväl individuell coaching som avancerade coachprogram och utbildningar inom coaching, ledarskap och retorik. Akademi Coachstjärnan AB har i dagsläget utbildat ca 1200 diplomerade coacher varav ett stort...


Läs mer om Akademi Coachstjärnan AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Akademi Coachstjärnan AB

Solparksvägen 1
169 54 Solna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Advanced Coach Program!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 37 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området