Visa utbildning.se som: Mobil

Att leda med emotionell intelligens

Inspiro EQ Consulting AB
Kort om utbildningen
2 dagar
12 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-12 - Stockholm
Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2020-03-12  
12 900 SEK
2020-04-01  
12 900 SEK
2020-05-05  
12 900 SEK
2020-06-02  
12 900 SEK

Kursbeskrivning

Ledarskapsutbildning som ger dig nycklar till ett framgångsrikt och hållbart ledarskap

Utbildningen riktar sig till chefer som vill utvecklas till emotionellt intelligenta ledare. Utöver två fullspäckade dagar som omfattar emotionell intelligens samt coachande ledarskap, ingår även ett EQ-test med rapport samt två uppföljande coachsamtal. 

Att arbeta som chef är utvecklande och givande men kan också vara en stor utmaning. I denna utbildning kommer vi att utforska emotionell intelligens samt ge nycklar till ett coachande förhållningssätt då kombinationen är oumbärlig för ett framgångsrikt ledarskap.

Innan utbildningen startar genomför du som deltagare ett individuellt EQ-test som mäter din emotionella intelligens. Din personliga EQ-profil hjälper dig att få insikt om dina beteenden och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra. Forskning visar nämligen att det krävs en hög grad av självmedvetenhet för att leda andra på bästa sätt.

I utbildningen varvas teori med konkreta övningar som du sedan kan använda i din vardag som chef. I utbildningen ingår också två coachsamtal med en ICF-certifierad coach där du har möjlighet att arbeta vidare med din emotionella intelligens för att säkerställa resultat som är hållbart över tid.

EFFEKTER

En investering i att kartlägga och utveckla din emotionella intelligens, i kombination med det coachande förhållningssättet, leder till varaktiga beteendeförändringar som kommer att förbättra ditt sätt att leda dig själv och arbeta tillsammans med andra.

Några av effekterna är:

  • ökad självmedvetenhet
  • minskad personalomsättning
  • ökad trivsel bland medarbetare
  • ökad produktivitet
  • högre lönsamhet

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är chef och som vill utveckla din emotionella intelligens samt bli mer coachande i ditt ledarskap. Även om du inte har personalansvar, men kanske är projektledare eller har annat arbetsledaransvar, så är denna utbildning för dig.

Tid & plats

Längd: Två dagar + 2 coachtimmar.

Plats: centrala Stockholm

Investering

För fler än fem deltagare från samma företag begär offert.

Erbjudande

Erbjudande:
Anmäl dig till utbildningen 1-2 april senast 28 februari så får du 2000 kr rabatt!

Kursledare

Louise Mebius

Louise Mebius

EQ certifierad konsult och ICF certifierad coach

tel 0708-10 51 66

Jennie Astbrant

Jennie Astbrant

EQ certifierad konsult och ICF certifierad coach

tel.0722-44 86 00

Examen, diplom m.m.

Alla deltagare får ett kursintyg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att leda med emotionell intelligens, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Allan Jensen, VD Miljöljus AB
(5)
Utbildning som gör skillnad. Mycket bra utbildning! Jag fick med mig många användbara verktyg att bygga vidare på och som jag är övertygad om kommer att göra skillnad i mitt ledarskap. Utbildarna var väldigt proffsiga och kunniga. Och tydliga, det gillar jag.
Charlotte Rubertson, handledare, Trim-Tab AB
(5)
EQ som framgångsfaktor. Mycket bra och genomtänkt upplägg. Engagerade utbildare som bjöd på sig själva. Trevliga lokaler och lagom stor grupp som möjliggjorde också ett lärande mellan deltagarna. Imponerad av den betydelse som EQ kan ha i ledarskapet och hur trovärdigt utbildarna förmedlade verktyg kring detta. Nu är det bara hem och praktisera ...
Visa mer

Inspiro EQ Consulting AB

Inspiro EQ Consulting AB

Vi utvecklar chefer till emotionellt intelligenta ledare

Inspiro EQ Consulting AB är ett konsultföretag som etablerades 2009. Vi som är konsulter är ICF-certifierade coacher på ACC-nivå med mångårig erfarenhet inom chef- och ledarskapets olika delar. Inspiro har certifikat för flera arbetspsykologiska tester inom EQ, ledarskap och analys. Vi...


Läs mer om Inspiro EQ Consulting AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Inspiro EQ Consulting AB

Stortorget 7
111 29 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören