Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskapsprogram

+Chabro
Kort om utbildningen
4 dagar
15 900 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

ledarskapsprogram

All about leadership – Välkommen till vår Certifieringsutbildning för ledare! 

Lär dig hur du bygger upp ditt team och hur du får hela teamet att prestera så bra resultat som möjligt. Vi utgår från dig som individ när vi i grupper om max 10 deltagare samtalar och delar med oss av våra erfarenheter och utmaningar. Vi går tillbaka till grunden och tränar upp ditt mod och tålamod för att bli en effektiv ledare av andra, men även dig själv. 

Vi kommer dela med oss av verktyg och konkreta tips som du direkt kan använda i din vardag. Under utbildningen diskuterar, reflekterar och delger vi varandra upplevelser i vår profession, men även som människor. Det ger dig insikter och upplevelser som du kan ta med dig när du är tillbaka på din arbetsplats. Det är hur du förhåller dig till din roll som ledare som är kärnpunkten i hela utbildningen.

Vad får deltagarna med sig?

Deltagarna får med sig erfarenhet och kunskap som bygger på egna upplevelser som ni delger varandra i gruppen och hur det det personliga samt professionella ledarskapet kan utföras praktiskt.  En konkret och tydlig handlingsplan. Du får också insikter hur du kan förhålla dig till  dina medarbetare genom förändringar i  teamet,  avdelningen eller organisationen.

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som vill utveckla sitt ledarskap. Den passar bäst till dig som har ett antal medarbetare.

Kursinnehåll

Dag 1-2

 • Vem är jag som ledare? 
 • Alla är vi olika
 • Kommunikation
 • Feedback
 • Situationsanpassat ledarskap
 • Förändring
 • Mötesstruktur

Dag 3-4

 • Coachande ledarskap
 • Din roll som ledare - självledarskap
 • Motivation
 • Högpresterande team

Kursledare

Lotta Broberg

Lotta Broberg har mer än 10 års erfarenhet som coach och tränare. Hon har coachat och tränat mer än 2000 ägare, ledare, säljare och medarbetare i olika branscher. Sälj och ledarskap är Lottas passion. 

Sportälskande, vintermänniska som vill utmana världen och klienter till att agera the Pippish-way. "Det har jag aldrig gjort förr så det kan jag helt säkert."

Lotta älskar att se klienter och företag växa och nå sin fulla potential.

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen så kommer du att vara mycket tryggare och stoltare i din ledarroll. Dina medarbetare kommer vara mer motiverade och ta sitt ansvar. 

Du kommer att bli certifierad Ledare.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsprogram, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Carolina
(5)
Känner mig nu mycket tryggare i min roll som ledare. Jag har fått verktyg och insikter om vad och hur individer och team fungerar. Det kommer hjälpa mig oerhört mycket. Förstå mig själv och andra. Tack Lotta:)

+Chabro

+Chabro

Vi hjälper företag och medarbetare att bli sina bästa jag. Vår dröm är att alla ska göra sitt bästa, ta ansvar och vakna med energi varje morgon samt längta till jobbet.  Vi hjälper företag att bli framgångsrika genom att stärka ledare,...


Läs mer om +Chabro och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

+Chabro

Norrtullsgatan 6
113 59 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Ledarskapsprogram
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 59 recensioner.
Alla recensioner för arrangören