Visa utbildning.se som: Mobil

Utveckla ditt ledarskap med stöd av IDI

Auxentum Organisationsutveckling
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-09-16 - Distans
Sista ansökan: 2022-09-02
Onlineutbildning
   
Distans

Video

Kursbeskrivning

Just nu får du bjuda med dig en kollega till samma kostnad som för en deltagare. Anmäl två deltagare betala för en.

Bli en bättre ledare med stöd av IDI

IDI är ett verktyg som hjälper dig att utveckla dina kommunikativa och  samspelsförmågor i din ledarroll.

Är du en ledare som arbetar agilt  är IDI ett självklart utvecklingsverktyg för dig. 

IDI ger dig tydlig och relevant feedback på dig och ditt beteende i din ledarroll.

Vi vill bidra till en värld där människor är mer medvetna! När vi ser oss själva genom andras ögon blir vi visare och bättre på att samverka med andra. Vi förstår helheten bättre, ökar vår valfrihet och blir mer kreativa.

Instrumentet Interpersonal Dynamics Inventory har tre unika egenskaper som är avgörande för attfeedbackskall ha en positiv effekt på vårt beteende;

– Den inkluderar andra människor som har betydelse för dig.
– Den är specifik och kopplad till ett givet sammanhang.
– Den knyter an till din roll inte bara din person. 

Målgrupp

Workshopen är för dig som är styrelsemedlem, VD eller annan chef med ett lednings- och personalansvar. Du vill stärka din medvetenhet kring dig själv och andra människors beteenden och kommunikation kopplat till din yrkesroll.  

För att utveckla din kommunikativa förmåga söker du ett forskningsbaserat verktyg som stödjer dig i din utveckling som chef och ledare. Antalet år som chef och ledare är mindre viktigt, det är din vilja att utveckla din samspelsförmåga med andra människor som är avgörande. 

Kursinnehåll

Under workshopen möter du andra deltagare från andra organisationer och företag som alla delar ditt intresse av ledarskap, människor, motivation, engagemang, beteenden och kommunikation. Varför inte utveckla ditt eget nätverk av likasinnande människor.

Efter genomförd workshop får du 30 minuter individuell coachning av Tony, kopplat till ditt resultat. Detta sker via Zoom eller telefon, vilket som passar dig bäst. 

Upplägg

Via ditt personliga konto får du tillgång hela vårt bibliotek med  intressant och forskningsnära material kring mänskligt beteende, de olika profilerna, mellanmänskligt samspel, rollbegreppet, adaptability, konflikter, gruppdynamik och organisationsutveckling. 

Det är också i ditt IDI-konto som du hittar ditt egna profilresultat  med en profilrapport som beskriver det egna och andras upplevelse av dig och ditt beteende i din yrkesroll. Genomför du fler profiler över tid sparas dina resultat här. 

Det finns också en funktion för språkval där vi erbjuder 22 olika språk. Dokumentationen kan i dagsläget sparas ned på svenska, engelska, franska och koreanska. 

Kursledare

Tony Wetter är din licensierade handledare. Han har utvecklat chefer och ledare sedan 2005 med stöd av IDI-profilen. Han ger dig råd om vilka du ska bjuda in som respondenter, han levererar resultatet, hjälper dig att förstå det och ger dig personligt stöd att – utifrån din unika roll – vässa ditt samarbete och samspel

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd Workshop erhålls ett intyg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utveckla ditt ledarskap med stöd av IDI, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Ulrica Nordlander
Att gå en kurs inom ledarskap är en sak men när man synliggör allt via verktyget IDI och verkligen ser svart på vitt så blir man verkligen medveten om hur man är som person. Jag ansåg att denna kurs var otroligt lärorik för mig då jag nu är mer medveten om hur andra människor ser på mig ur ett ledarperspektiv och det gav mig även en push i rätt ...
Visa mer
Thomas Nordén
Med hjälp av min IDI-profil har jag fått flera insikter om mig själv och mitt agerande. Delar av feedbacken var väntad, medan vissa delar kom som ögonöppnande överraskningar. Men det är ju helt ok, det är det som är syftet med IDI. Men det är en sak att få "information", en annan att agera på den. Tonys stöttande, men samtidigt utmanande coachni...
Visa mer
Charlotta Paulson, Executive People
En mycket nyttig övning som ger dig insikter om dig själv, och om andra.

Auxentum Organisationsutveckling

Välkommen till Auxentum Organisationsutveckling!

Namnet Auxentum är en sammanslagning av orden Auxilium Incrementum och betyder hållbar tillväxt. De företag och organisationer som kontaktar oss har ett behov av att synliggöra och implementera det affärsmässiga med stöd av en ledarskapsplattform som vilar på ett transformativt...


Läs mer om Auxentum Organisationsutveckling och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Auxentum Organisationsutveckling

Västerås

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Utveckla ditt ledarskap med stöd av IDI från Auxentum Organisationsutveckling , fyll i dina uppgifter: