Visa utbildning.se som: Mobil

Kommunikativt Ledarskap (Ledarskap Del 2)

Astrakan Strategisk Utbildning AB
Kort om utbildningen
3 dagar
17 250 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
Snittbetyg: 5 (1 Recensioner)
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Du kan ha de bästa visionerna och de mest tydliga målen.

Men i vilken grad du kan förverkliga idéer och få dem genomförda beror på din förmåga att kommunicera. Forskning visar att väl fungerande intern kommunikation i en organisation leder till högre produktivitet, mer tillfredsställelse i arbetet, lägre sjukfrånvaro och bättre kvalitet på varor och tjänster.

Så här skriver professorn i organisationers kommunikation Catrin Johansson: ” Alla ledare och chefer kommunicerar, men alla är inte kommunikativa. Kommunikativa ledare uppfattas som bättre på att kommunicera än andra ledare och chefer, och de har stort inflytande på medarbetarnas attityder, välbefinnande och prestationer. De är bättre på att motivera medarbetarna, lösa problem och konflikter och nå målen än ledare som inte är kommunikativa.”

Förmågan att kommunicera är en nyckelegenskap. Därför ägnar vi vår andra del i vårt ledarskapsprogram helt åt denna kunskap.

Hur vi går till väga och vad vi lovar lära ut kan du få mer information om ifall du klickar på beställ mer information ovan. 

Investering

17 250 kr (exkl moms)

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kommunikativt Ledarskap (Ledarskap Del 2), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Lena
(5)
Kursen hjälpte mig med praktiska exempel.

Astrakan Strategisk Utbildning AB

Astrakan Strategisk Utbildning AB

   Schemalagda kurser och företagslösningar inom: Ledarskap och kommunikation Projektledning Affärs- och verksamhetsutveckling  Utveckling av system. (Alla utbildningar kan erbjudas företagsinternt där de anpassas efter era behov.) Utbildningarna som Astrakan erbjuder bygger på ett praktiskt och akademiskt förankrat synsätt på vad...


Läs mer om Astrakan Strategisk Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Astrakan Strategisk Utbildning AB

Sankt Eriksgatan 113
113 43 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kommunikativt Ledarskap (Ledarskap Del 2)
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 384 recensioner
Alla recensioner för arrangören