Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Personligt ledarskap och effektivitet (webbutbildning)

SIPU
Kort om utbildningen
2 timmar
1 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Webbutbildning - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Petra Brask guidar dig i personlig ledarskap och effektivitet, vilket inte handlar om att du ska jobba mer utan om hur du kan göra saker bättre, smartare och snabbare. Men hur kan du sluta skjuta upp saker, ta bättre beslut, planera, strukturera och arbeta mer effektivt? Resultate vi vill nå är att tillsammans med andra skapa mer tid och utrymme till annat,

Personligt ledarskap och effektivitet (webbutbildning) hjälper dig att få insikt i hur din hjärna och kropp fungerar vid stress och lära dig hur du ska prioritera när uppgifter känns brådskande. Filmer varvas med frågor som du själv får ta ställning till och ger dig konkreta verktyg som du kan börja arbeta med i din egen vardag redan idag.

Utbildning på dina villkor – snabbt, smidigt och enkelt

På SIPUs webbutbildningar lär du dig i egen takt och på tider som passar dig, med möjlighet att repetera innehållet. Filmer varvas med texter och frågor så att du kan testa dina kunskaper. Kursen tar ca 2 timmar att genomföra och du får ett diplom efter godkänt sluttest. När du bokar dig får du en länk inom 48 timmar (vardagar). Licensen är personlig och du har tillgång till kursen i 3 månader.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Du som vill ta del av verktyg för att effektivisera arbetsvardagen.

Kursinnehåll

  • Hitta de tids- och energitjuvar som döljer sig på ditt jobb och i din fritid
  • Hur du kan sluta skjuta upp saker, ta bättre beslut, planera, strukturera och arbeta mer effektivt tillsammans med andra
  • Du får insikt i hur din hjärna och kropp fungerar vid stress och får lära dig hur du ska prioritera brådskande uppgifter
  • Kom igång redan idag och frigör tid och energi

Kursledare

Petra Brask är VD och grundare av PB & Partners. Hon är utbildare och föreläsare inom ämnet effektivitet, författare och personal planner. Sedan 1995 har hon coachat och utvecklat människor i effektivitet och hjälpt till att tillföra kvalitet i hennes deltagares liv och arbeten.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Personligt ledarskap och effektivitet (webbutbildning), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIPU

SIPU

SIPU

Vi skapar utbildningar och konferenser för dig inom offentlig sektor – utifrån ditt behov av kompetensutveckling. Med ett omfattande kursutbud, framförallt för offentlig sektor, genomför vi cirka 300 kurser om året. Vi har idag närmare 40 års erfarenhet som utbildningsleverantör. Utbildningarna...


Läs mer om SIPU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIPU

Dalagatan 7
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Personligt ledarskap och effektivitet (webbutbildning)!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 2238 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar