Strategiskt inköp för upphandlande myndigheter

SIPU, Distans
Längd
2 dagar
Pris
11 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
21 mars, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
2 dagar
Pris
11 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
21 mars, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 11 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Strategiskt inköp för upphandlande myndigheter

Vill du lära dig att arbeta strategiskt med verksamhetens inköp? Här får du kunskap, praktiska metoder och modeller för att lyckas med ert inköpsarbete. Utbildningen kommer även behandla hur kategoristyrning kan vara en del av det strategiska arbetet. Boka ditt utbildningstillfälle nu.

Tre skäl att gå utbildningen:

  • Ta del av användbara verktyg för att lyfta inköpsarbetet i din organisation
  • Få en helhetsbild av vilka delar som ingår i strategiskt inköp och lär dig använda spendanalys och kategoristyrning
  • Lär dig planera för hela organisationens inköps- och upphandlingsbehov

Lär dig arbeta strategiskt med verksamhetens inköp

Vill du utveckla din kunskap om vad strategiskt inköp innebär och även hur du kan införa det i din organisation? Som ett resultat av denna utbildning är att du får lära dig arbeta strategiskt med verksamhetens inköp – från ledning och styrning, framförhållning och planering till uppföljning och kategoristyrning.

Många offentliga organisationer har ambitionen att inköps- och upphandlingsarbetet ska bidra till ett mervärde och vara ett verktyg för att nå övergripande mål i hela den övriga verksamheten. Under denna utbildningen kommer du få kunskap om hur du kan arbeta med strategiskt inköp inom din organisation och även hur du praktisk kan tillämpa dina nya kunskaper i din verksamhet.

”Utbildningen var väldigt bra på alla plan och jag är väldigt nöjd! Jag fick med mig kunskap, inspiration och glädje.” – Sagt av tidigare deltagare

Bokningsregler

Besök vår webbplats för att ta del av våra bokningsregler.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

21 mars, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

22 oktober, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Föreläsare:

Johan Söderberg är upphandlingskonsult med stor erfarenhet av omställningsprojekt och förändringsledning inom inköps- och upphandlingsområdet. Johan har arbetat både operativt och strategiskt med offentlig upphandling och inköp, men har även en bakgrund från privat upphandlingsarbete. Med en affärsjuridisk magisterexamen i grunden har han en gedigen förståelse för såväl upphandlingsrätt som avtalsrätt

Målgrupp

Utbildningen är till för dig som arbetar som upphandlare, inköpare, upphandlingschef, inköpschef, kategoriansvarig eller för dig som på annat sätt ansvarar för inköp eller i någon annan roll är intresserad av hur du kan lyckas med strategisk inköp inom din organisation.

Upplägg

Gå en hel utbildning och tillgodogör dig viktig kompetensutveckling utan att behöva resa! Som deltagare är du uppkopplad till ett digitalt klassrum där du följer föreläsningar, kan ställa frågor och diskutera med utbildningsledare och andra deltagare.

Vi på SIPU visar dig vägen till det digitala klassrummet och hjälper dig med eventuella ljud/bild-inställningar för att du ska kunna vara med på bästa sätt. I våra digitala klassrum har du självklart lika bra möjlighet att delta interaktivt som i fysiska klassrum. Du kommer att kunna ställa dina frågor till våra ledande experter och och andra deltagare via både chat-funktion och mi​krofon. När det tillämpas kommer du kunna delta i reflektionsövningar och gruppuppgifter i det digitala klassrummet eller i separata digitala grupprum, där du kan dela och skapa material tillsammans med andra. 

SIPU genomför vissa utbildningar både i digitalt klassrum och i fysiskt klassrum beroende på vilket datum du väljer som deltagare. Oavsett om du väljer digitalt eller fysiskt klassrum så är innehållet detsamma i utbildningen. Något som skiljer sig åt mellan det fysiska och digitala klassrummet är att dagarna för det digitala klassrummet är lite kortare och med fler kortare pauser, mot det fysiska klassrummet där pauserna är något längre.

Tid & plats

kl. 09.00 – 15.00

Erbjudande

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Strategiskt inköp för upphandlande myndigheter, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 21 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
19 jul 2019

Kursen var väldigt bra på alla plan och jag är väldigt nöjd! Jag fick med mig kunskap, inspiration och glädje.

5/5
Kursdeltagare
19 jul 2019

Mycket bra utbildning som gav mycket användbar kunskap att använda i den egna verksamheten.

5/5
Kursdeltagare
19 jul 2019

Mycket relevant och väl anpassat till offentlig sektor.

SIPU
Convendum
Fleminggatan 18
112 26 Stockholm

SIPU

Vi skapar utbildningar för dig inom offentlig sektor – utifrån ditt behov av kompetensutveckling. Med en omfattande utbildningskatalog, framförallt för offentlig sektor, genomför vi cirka 300 utbildningar om året. Vi har över 40 års erfarenhet som utbildningsleverantör. Utbildningarna genomförs som öppna digitala...

Läs mer om SIPU och visa alla utbildningar.

Highlights