Visa utbildning.se som: Mobil

Strategiskt inköp för upphandlande myndigheter

SIPU
Kort om utbildningen
2 dagar
11 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-09-27 09:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans, Stockholm

Kursbeskrivning

Strategiskt inköp för upphandlande myndigheter

Vill du lära dig att arbeta strategiskt med verksamhetens inköp? Här får du kunskap, praktiska metoder och modeller för att lyckas med ert inköpsarbete. Utbildningen kommer även behandla hur kategoristyrning kan vara en del av det strategiska arbetet. Boka ditt utbildningstillfälle nu.

Tre skäl att gå utbildningen:

  • Ta del av användbara verktyg för att lyfta inköpsarbetet i din organisation
  • Få en helhetsbild av vilka delar som ingår i strategiskt inköp och lär dig använda spendanalys och kategoristyrning
  • Lär dig planera för hela organisationens inköps- och upphandlingsbehov

Lär dig arbeta strategiskt med verksamhetens inköp

Vill du utveckla din kunskap om vad strategiskt inköp innebär och även hur du kan införa det i din organisation? Som ett resultat av denna utbildning är att du får lära dig arbeta strategiskt med verksamhetens inköp – från ledning och styrning, framförhållning och planering till uppföljning och kategoristyrning.

Många offentliga organisationer har ambitionen att inköps- och upphandlingsarbetet ska bidra till ett mervärde och vara ett verktyg för att nå övergripande mål i hela den övriga verksamheten. Under denna utbildningen kommer du få kunskap om hur du kan arbeta med strategiskt inköp inom din organisation och även hur du praktisk kan tillämpa dina nya kunskaper i din verksamhet.

”Utbildningen var väldigt bra på alla plan och jag är väldigt nöjd! Jag fick med mig kunskap, inspiration och glädje.” – Sagt av tidigare deltagare

Bokningsregler

Besök vår webbplats för att ta del av våra bokningsregler.

Målgrupp

Utbildningen är till för dig som arbetar som upphandlare, inköpare, upphandlingschef, inköpschef, kategoriansvarig eller för dig som på annat sätt ansvarar för inköp eller i någon annan roll är intresserad av hur du kan lyckas med strategisk inköp inom din organisation.

Föreläsare:

Johan Söderberg är upphandlingskonsult med stor erfarenhet av omställningsprojekt och förändringsledning inom inköps- och upphandlingsområdet. Johan har arbetat både operativt och strategiskt med offentlig upphandling och inköp, men har även en bakgrund från privat upphandlingsarbete. Med en affärsjuridisk magisterexamen i grunden har han en gedigen förståelse för såväl upphandlingsrätt som avtalsrätt

Upplägg

Gå en hel utbildning och tillgodogör dig viktig kompetensutveckling utan att behöva resa! Som deltagare är du uppkopplad till ett digitalt klassrum där du följer föreläsningar, kan ställa frågor och diskutera med utbildningsledare och andra deltagare.

Vi på SIPU visar dig vägen till det digitala klassrummet och hjälper dig med eventuella ljud/bild-inställningar för att du ska kunna vara med på bästa sätt. I våra digitala klassrum har du självklart lika bra möjlighet att delta interaktivt som i fysiska klassrum. Du kommer att kunna ställa dina frågor till våra ledande experter och och andra deltagare via både chat-funktion och mi​krofon. När det tillämpas kommer du kunna delta i reflektionsövningar och gruppuppgifter i det digitala klassrummet eller i separata digitala grupprum, där du kan dela och skapa material tillsammans med andra. 

SIPU genomför vissa utbildningar både i digitalt klassrum och i fysiskt klassrum beroende på vilket datum du väljer som deltagare. Oavsett om du väljer digitalt eller fysiskt klassrum så är innehållet detsamma i utbildningen. Något som skiljer sig åt mellan det fysiska och digitala klassrummet är att dagarna för det digitala klassrummet är lite kortare och med fler kortare pauser, mot det fysiska klassrummet där pauserna är något längre.

Tid & plats

kl. 09.00 – 15.00

Erbjudande

Känner du till Kompetenskortet!

Behöver du och dina kollegor fördjupad kunskap inom ert arbete eller vill du som chef se över organisationens kompetensutveckling så passa på! Kontakta oss för offert.

SIPUs kompetenskort laddar er organisation/avdelning med minst 10 stycken utbildningsplatser. Det innebär i realiteten att alla kollegor kan gå en och samma utbildning eller så delar ni upp er på specifika utbildningar. Med god framförhållning blir era utbildningar mer kostnadseffektiva under ett års tid med Kompetenskortet.

Varför Kompetenskort?

  • Ett smidigare sätt att planera er kompetensutveckling
  • Era utbildningar blir mer kostnadseffektiva
  • En möjlighet att satsa på dina medarbetare

Kontakta oss för mer information kring Kompetenskortet eller offertförfrågan 08-698 06 01 eller maila oss. När ni fått en offert från oss är det bara att börja använda er specialkod och boka in er på utbildningarna!

*Kompetenskortet gäller i ett år från beställningsdatum och kan inte nyttjas på certifierings-/diplomeringstillfällen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Strategiskt inköp för upphandlande myndigheter, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 21 recensioner.

Kursdeltagare
Kursen var väldigt bra på alla plan och jag är väldigt nöjd! Jag fick med mig kunskap, inspiration och glädje.
Kursdeltagare
Mycket bra utbildning som gav mycket användbar kunskap att använda i den egna verksamheten.
Kursdeltagare
Mycket relevant och väl anpassat till offentlig sektor.

SIPU

SIPU

Vi skapar utbildningar för dig inom offentlig sektor – utifrån ditt behov av kompetensutveckling. Med en omfattande utbildningskatalog, framförallt för offentlig sektor, genomför vi cirka 300 utbildningar om året. Vi har idag närmare 40 års erfarenhet som utbildningsleverantör. Utbildningarna genomförs som...


Läs mer om SIPU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIPU

Convendum
Fleminggatan 18
112 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 2358 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Strategiskt inköp för upphandlande myndigheter från SIPU, fyll i dina uppgifter: