Tentamen - diplomerad registrator

SIPU, Distans
Längd
4 timmar
Pris
3 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 december, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
4 timmar
Pris
3 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 december, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 3 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Bli diplomerad registrator hos SIPU!

Få ett kvitto på din kompetens, vässa ditt CV och känn dig säkrare och tryggare i din registratorsroll. Du skriver en digital tentamen under 4 h på ett utsatt datum – efter att ha genomgått SIPUs diplomeringsprogram.

Tre anledningar att bli SIPU diplomerad registrator:

  • Få ett kvitto på din kompetens om diarieföring, dokumenthantering samt offentlighet och sekretessbestämmelser – grundbultar i registratorsyrket
  • Känn dig säkrare och tryggare i din yrkesroll
  • Vässa ditt CV

Få ett kvitto på din kompetens

Allt fler registratorer väljer att vidareutbilda sig, och många väljer att bli diplomerad registrator genom SIPU. Som diplomerad registrator har du fått ett ”kvitto” på din kompetens och kan känna dig tryggare och säkrare i din yrkesroll, samt få din professionella kunskap dokumenterad för nuvarande och kommande arbetsgivare. Vi har för närvarande två tentamenstillfällen per år.

Diplomeringens innehåll:

Du skriver en digital tentamen under 4 h på ett utsatt datum –efter att ha genomgått nedan SIPU utbildningar.Det finns två tentamenstillfällen per år.

  • Diarieföring – grund(3 dgr)
  • Diarieföring –fördjupning(2 dgr)
  • Offentlighet och sekretess för registratorer(2 dgr)

Målgrupp

Registratorer eller blivande registratorer som är intresserade av att diplomera sig.

Format

Tentamen sker digitalt i SIPUs lärsystem. Den innehåller såväl flervalsfrågor som fritextfrågor och du har 4 h på dig att slutföra tentamen. När tentamen är rättad får du besked samt möjlighet till återkoppling från våra utbildningsledare.

Ordning på utbildningarna

Diarieföring – grundochDiarieföring – fördjupningmåste du gå i den ordning som namnen säger medanOffentlighet & sekretess för registratorerkan du gå när som helst dock före du skriver tentamen.

Alternativ till ovan spår

Är det mer än tre år sedan du gick utbildningarna – eller har lång erfarenhet av registratorsarbete från olika verksamheter och kan grunderna – kan du fräscha upp dina kunskaper på Diarieföring för erfarna registratorer. Den här utbildningen, tillsammans med Offentlighet och sekretess för registratorer ger dig också behörighet att avlägga tentamen.

  • Diarieföring – för erfarna registratorer (4 dgr)

Vill du repetera dina kunskaper inför tentamen?

För dig har vi skapat en repetitionsdag. Känn dig ännu säkrare på dina kunskaper inom diarieföring och OSL och kom väl förberedd till tentamen för att bli diplomerad registrator.

  • Diarieföring och OSL – repetitionsdag för registratorer(1 dag)

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 december, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Tentamen - diplomerad registrator, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SIPU
Convendum
Fleminggatan 18
112 26 Stockholm

SIPU

Vi skapar utbildningar för dig inom offentlig och privat sektor – utifrån ditt behov av kompetensutveckling. Med en omfattande utbildningskatalog, framförallt för offentlig sektor, genomför vi cirka 300 utbildningar om året. Vi har över 45 års erfarenhet som utbildningsleverantör. Utbildningarna genomförs...

Läs mer om SIPU och visa alla utbildningar.

Highlights