Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Grundkurs informationssäkerhet

Oscarson Security AB
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
   
Örebro

Kursbeskrivning

Informationssäkerhetsutbildning

Informationssäkerhet för dig och dina kollegor

Dagens alltmer digitaliserade samhälle innebär fördelar men också många risker. Utvecklingen går mycket snabbt, och den digitala världen består tyvärr även av oseriösa och destruktiva aktörer. Organisationer är idag helt beroende av IT och internet vilket göra att även oavsiktliga driftstörningar och tekniska haverier kan få allvarliga följder.

Alla företag och andra organisationer som vill verka i denna miljö måste ha en tillräckligt säker informationshantering. Informationssäkerhet handlar inte bara om teknik utan berör de flesta roller i en organisation. Det finns därför stora behov av att höja kompetensnivån i dessa frågor hos många grupper, inte minst hos beslutsfattare.

Utbildningen ger grundläggande insikter om vad informationssäkerhet är, vilka hotbilder och rättsliga krav som finns och en introduktion till hur man bör arbeta med dessa frågor i ett företag, myndighet eller annan organisation.

Syftet

Att ge grundläggande kunskaper om informationssäkerhet i samhället och i organisationer.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till alla i organisationen som behöver en grundläggande kunskap om informationssäkerhet, exempelvis chefer, ledare, administrativ personal, IT-personal, ekonomer, jurister m.fl.

Kan bokas som företagsanpassad.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs informationssäkerhet , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Oscarson Security AB

Oscarson Security AB

Utbildningar inom informationssäkerhet

Utbildningarna leds av Per Oscarson som har lång erfarenhet av utbildning och har tidigare utvecklat och ansvarat för ett flertal utbildningar inom informationssäkerhet som riktat sig till både studenter och yrkesverksamma. Oscarson Security erbjuder nu utbildningar inom informationssäkerhet. I utbildningarna...


Läs mer om Oscarson Security AB och visa alla utbildningar.
Recensioner
Bli den första att recensera Grundkurs informationssäkerhet !

Liknande utbildningar