Visa utbildning.se som: Mobil

Säkerhetschef - diplomutbildning

Företagsuniversitetet
Kort om utbildningen
28 dagar
98 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-18 - Stockholm
Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-11-18  
98 000 SEK
2020-05-11  
98 000 SEK

Kursbeskrivning

Säkerhetschefsutbildning med spets, djup och aktualitet. Marknadens mest erkända diplomutbildning för säkerhetschefer. Utbildningen omfattar 28 dagar och ger såväl bredd- som specialistkunskaper och det allra senaste inom säkerhetsområdet.

Målgrupp

Säkerhetsansvariga, säkerhetschefer och blivande säkerhetschefer i privat och offentlig sektor.

Syfte och Mål

Kursens mål att är att ge kunskaper som behövs för att leda och genomföra säkerhetsarbete, skapa effektiva rutiner för säkerhetsarbetet, tillämpa lagstiftningen på säkerhetsområdet, driva ett kostnadseffektivt säkerhetsarbete.

Övrigt

Diplomutbildningen har utformats med stöd av en referensgrupp bestående av deltagare från: SWESEC, handel, industri, statliga verk och myndigheter. Utbildningen innehåller hemstudier mellan kursblocken. Detta innebär förstudier och inläsning av kurslitteratur samt arbete med inlämningsuppgifter. För diplomering krävs deltagande i samtliga avsnitt, godkända inlämningsuppgifter och godkänt examensarbete.

Investering

98 000 kronor exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Säkerhetschef - diplomutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Martin Berg, Evenemangsavdelningen, Stockholms stad
(5)
Gedigen grund för de som ska ha chefsroller inom säkerhet. En hel del bekräftelse på saker man kan och vet, men också en hel del nytt matnyttigt. Också otroligt bra för ditt nätverk - kurskamrater, föreläsare och föreläsningar utanför utbildningen. Rekommenderas!
Mikael Sahlgren
(4)
Bengt
(5)
Omfattande utbildning som täcker ett brett område inom säkerhet. Nyttig kunskap som direkt återbetalar sig i form av tid och/eller pengar. Höga och bra krav för att bli godkänd på kursen.

Företagsuniversitetet

Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...


Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Företagsuniversitetet

Box 10074
121 27 Stockholm-Globen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 574 recensioner.
Alla recensioner för arrangören