Visa utbildning.se som: Mobil

Miljörättslig vattendag

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
1 dag
7 300 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-02-25 09:15 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg
Svenska

Kursbeskrivning

Nya lagstiftningen om vattenverksamheter och miljökvalitetsnormer för vatten har införts genom prop. 2017/18:243 Vattenmiljö och vattenkraft som trädde ikraft den 1 januari 2019. Den nya lagstiftningen medför omfattande regelförändringar när det gäller prövning av vattenkraft (gammal som ny) samt förändringar av reglerna kring verksamheters påverkan på vattenmiljön.

Denna miljörättsliga vattendag tar vi ett samlat grepp på den vattenrättsliga lagstiftningen och belyser befintliga regler, men fokuserar särskilt på det nya regelsystemet.

Dagen är av intresse för dig som på myndighet, på företag, eller som konsult eller domstol och som arbetar med vattenverksamheter eller miljöfarliga verksamheter som får påverkan på miljökvalitetsnormer för vatten.

Kursen passar både dig som vill sätta dig in i regelsystemet och dig som vill ha viss repetition men som samtidigt vill få koll på de senaste förändringarna.

Kursen riktar sig till jurister och advokater, tjänstemän på myndigheter, miljökonsulter, projektledare och tekniska konsulter inom såväl offentlig som privat sektor.

Det här är en av våra kurser inom Miljörätt.

Investering

7 300 kr (exkl.moms). Kaffe, lunch och dokumentation ingår.

Kursledare

Magnus Fröberg

Magnus Fröberg håller utbildning inom miljörätt för JP Utbildning.

Arvid Sundelin

Arvid Sundelin advokat och delägare på Fröberg & Lundholm Advokatbyrå, med ett förflutet på Vattenfall. Arvid har varit involverad i arbetet med utformningen av prop. 2017/18:243. Han håller utbildning inom miljörätt för JP Utbildning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Miljörättslig vattendag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Plats

Radisson Blu, Göteborg

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom ett rättsområde eller en uppdatering på de senaste lagändringarna, har JP Infonet en utbildning som passar dig. Företagets kurserna hålls i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Kundanpassade utbildningar hålls på plats hos dig...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Miljörättslig vattendag!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1545 recensioner.
Alla recensioner för arrangören