Visa utbildning.se som: Mobil

UGL - Utveckling Grupp och Ledare

Mindset
Kort om utbildningen
5 dagar
31 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-03-01 - Skåne
Öppen utbildning
   
Skåne
Svenska

Beskrivning av: UGL - Utveckling Grupp och Ledare

Utveckling av Grupp och Ledare är Sveriges mest populära ledarskapsutbildning. Tusentals deltagare har genom denna kurs utvecklats som medarbetare, ledare och människor. Kursen använder gruppen som instrument för inlärning och skapar en unik situation där kopplingen mellan teori och verklighet är omedelbar.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill få en unik inblick i och förståelse för gruppens funktioner och hur man kan styra och använda dem.

Kursmål

Efter kursen har du ökat din självinsikt och ditt självförtroende. Du kan hantera konflikter och har fått erfarenhet av en upplevelsebaserad inlärningsmodell. Du har ökat din förmåga att kommunicera tydligt samt ge och ta feedback. Du har fått insikt i olika faser i en grupps utveckling och förståelse för behovet av olika ledarstilar.

Om kursen

Kursen bygger på upplevelsebaserat lärande där teorier mixas med övningar, reflektion och diskussioner. Genom utvärdering och feedback blir du medveten om den påverkan du har på andra individer och på gruppen som helhet. Syftet är att göra dig mer effektiv, både som ledare och som individ i en grupp. Du får en djupare insikt i hur du agerar och påverkas i olika situationer och hur du uppfattas av andra. Genom att delta i och använda gruppen som ett levande exempel får deltagaren en unik inblick i och förståelse för gruppers utveckling - och hur man kan påverka till bra samspel och ökad effektivitet.

Investering

31200 kr

Film om Mindset

Mindset utbildar individer och organisationer inom områdena ledarskap, projektledning, affärsmannaskap och kommunikation. Med våra kunders bästa för ögonen ska vi bevisa att bra utbildning ger bestående effekter. Det är vårt sätt att göra världen bättre. Organisation för organisation, människa för människa.

Mindset

Med mer än 20 års erfarenhet i branschen är vi ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom ledarskap, projektledning, sälj- & service och kommunikation. Vi har ett gediget utbildningsutbud av öppna kurser och program i Stockholm och Göteborg samt anpassade utbildningslösningar...


Läs mer om Mindset och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om UGL - Utveckling Grupp och Ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Mindset

Mindset

Mäster Samuelsgatan 60, 10 tr
111 21 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera UGL - Utveckling Grupp och Ledare!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 689 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen UGL - Utveckling Grupp och Ledare från Mindset , fyll i dina uppgifter:

Reportage
Ledarskap – Nästa steg som chef
"Ledarskapsutbildning med höga ambitioner med ett bra tempo."

Katarina arbetar på Volvo Group Truck Technology och har en lång erfarenhet i sin roll. Efter utbildningen känner hon sig tryggare i vissa situationer och flera delar har hon kunnat använda direkt i verksamheten.

Läs mer

Liknande utbildningar