Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

UGL – Utveckling av grupp och ledare

Gällöfsta Perlan Ledarskap
Kort om utbildningen
5 dagar
24 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-06-08 - Kungsängen
Kungsängen, Simrishamn
Kommande starter
Kungsängen
24 400 SEK
2020-06-08

Kungsängen
24 400 SEK
2020-06-22

Simrishamn
24 400 SEK
2020-09-28

Simrishamn
24 400 SEK
2020-11-23

Kursbeskrivning

UGL - utbildning som alla borde gå!

UGL - Utveckling av grupp och ledareDet är Sveriges mesta utbildning i ledarskap men det är lika mycket en upplevelse – en unik resa i mänskliga relationer och självinsikt.

Varför ska du gå UGL hos Gällöfsta?

  • Vi är Sveriges mesta anordnare av UGL: vi har alltid flera UGL-utbildningar samtidigt och kan ta emot flera deltagare från samma företag samma vecka.
  • I vår handledargrupp är tre av fyra handledare certifierade handledarutbildare vilket ger en värdefull extra spetskompetens hos våra handledare.
  • Vi erbjuder varje UGL-deltagare en möjlighet att delta vid en extra heldag av ledarutveckling ute på Gällöfsta i Kungsängen efter genomgången UGL.
  • Vi har en handfull kursstarter per år på engelska.
  • Hos oss kan du kombinera utbildningen med coachning.

Vem är du och vad får du ut av UGL?

UGL har blivit en grundläggande ledarskapsutbildning för tusentals chefer och ledare, men även för medarbetare utan formellt ledaransvar, och det av goda skäl. För alla ingår i ett sammanhang – i samverkan med andra människor – på jobbet, i föreningen, i familjen. Att få en större förståelse för gruppdynamik, hur jag påverkar och påverkas av gruppen och de olika faser av grupputveckling som finns – det har vi konkret nytta av i alla skeenden i vårt liv.

Utbildningen har en tydlig ”röd tråd” där vi inledningsvis fokuserar på dig, därefter på gruppen och vidare till ledarskapet i gruppen. Utbildningen avslutas med att åter fokusera på dig som enskild individ och hur du kan omsätta utbildningen i din vardag.

Du tränar problemlösning i grupp, ledarskap, kommunikation och feedback. Du går utbildningen tillsammans med människor du aldrig mött innan, vilket ger bättre förutsättningar för att lyckas. Ju större öppenhet och engagemang som skapas, desto större utbyte för deltagarna. När du avslutat de fem dagarna kommer du dessutom ha påbörjat en individuell utvecklingsplan för hur du ska omsätta det du lärt dig i din vardag.

Personalansvarig eller medarbetare

Kan vissa personer mer än de visar? Kan du? Vad får dem och dig mer motiverade att bidra till gruppens resultat? UGL är en hjälp att förstå och dra nytta av såväl liktänkande som oliktänkande och ett viktigt utvecklingssteg även för den som inte arbetar som ledare. Kunskap från UGL ger effektivare arbetsgrupper, en ny syn på konflikter samt en bra grund för varaktig motivation och trivsel på arbetsplatsen.

UGL gör dig medveten om hur gruppdynamik påverkar arbetsresultatet. Du får personliga insikter om vad som styr både ditt eget och andras agerande, samt hur grupper genomgår olika stadier i sin utveckling och hur en ledare kan hantera detta.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Alla som i sitt arbete leder andra människor eller arbetar i grupper – chefer, projektledare, personalansvariga och konsulter på alla nivåer inom företag och organisationer. Utbildningen är även lämplig för medarbetare. Kort sagt: alla.

Investering

Utbildning: 24 400kr
Kost & logi: 10 200 kr

Priser exkl. moms

Platser:
Stockholm- Gällöfsta Konferens i Kungsängen 
Simrishamn- Maritim Krog & Hotel 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om UGL – Utveckling av grupp och ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 12 recensioner.

Norfig
(5)
En fantastisk utbildning där man lär känna sig själv. Och hur man bygger ett framgångsrikt team.
Mattias, erfaren chef
(5)
Fantastisk utbildning för att utveckla dig själv oavsett hur erfaren du är. Den upplevelsebaserad inlärningen ger en helt annan nivå av förståelse för gruppdynamik och utveckling.
Mark
(5)
I have been a manager for around 7 years and completed alot of different training courses but this was by far the most useful. The content is very strong, but its the experiential learning method combined with the unique stranger dynamic that makes this course a must for anyone looking to grow themselves, their team and their company.

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Vi utvecklar ledarskap som får människor att växa och skapa resultat tillsammans. Så beskriver vi för oss själva och för dig anledningen till varför vi finns.

Välkommen till ett utbildnings- och konsultföretag som alltsedan starten 1971 brinner för att utveckla ledarskap på alla nivåer och i alla typer av verksamheter, med människan och mellanmänskliga relationer i fokus. Genom våra öppna utbildningar, coachning och företagsinterna behovsanpassade uppdrag,...


Läs mer om Gällöfsta Perlan Ledarskap och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta vägen
196 92 Kungsängen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar