Inga recensioner än

Grupputveckling – att leda sig själv

Consentio Ledarskap AB, i Hässleholm
Längd
5 dagar
Pris
28 600 - 29 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
5 dagar
Pris
28 600 - 29 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 28 600 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Grupputveckling – att leda sig själv

Bli en ledare som motiverar, inspirerar och engagerar!

Med den här kurser får du insikter om dig själv och lär dig förstår vad som ligger till grunden för hur olika grupper fungerar. Förutom gruppdynamik lär du dig också förstå andra människor, samtidigt som ökar din egen ledarskapsförmåga.

Kursen Grupputveckling vänder sig till dig som efter genomförd UGL vill fördjupa din processmedvetenhet, öka insikten om dig själv, i relation till andra. I denna kurs ges du möjlighet att bättre se och förstå din egen roll i den gruppdynamiska processen. Kunskap om och förståelse för samspelet mellan människor är en förutsättning för ett gott ledarskap.

Kursen vilar på grundtesen att gruppens sammanhållning och dess samlade resurser av alla slag är avgörande för om och hur uppgifterna kommer att lösas. Kursen ger ökad kunskap om grupputveckling samt insikt om den egna rollen i gruppen. Få insikt i värderingar, regler och normer som påverkar arbetet och gruppen. Öka förmågan att kommunicera tydligt och använda en metod för effektiv feedback. Kunna genomföra avlastningssamtal på individnivå. Du ges insikt i din egen konfliktstil och hur den påverkar andra. Upplägget är processinriktat och påminner i sitt genomförande om UGL. Utbildningen är krävande och förutsätter att du är i god psykisk balans.

Kurskrav: Genomförd UGL - Utveckling av Grupp och Ledare.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

13 november, 2023

  • Öppen utbildning
  • Eskilstuna

Upplägg

Kursinformation

Denna utbildning ingår som en del i vårt Diplomerade Ledarutvecklingsprogram där varje kurssteg omfattar fem dagar, inklusive kvällar. Vi bor i enkelrum på kursgårdar av hög standard i lugna miljöer. Måltider som ingår är frukost, lunch, tvårätters middag samt fika.

Pris per del inklusive kost & logi 28 600 (exklusive moms).

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Grupputveckling – att leda sig själv, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Highlights