Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Grupputveckling – att leda sig själv

Consentio Ledarskap AB
Kort om utbildningen
5 dagar
28 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-14 12:00 - Grythyttan
Öppen utbildning
   
Grythyttan

Kursbeskrivning

Grupputveckling – att leda sig själv

Bli en ledare som motiverar, inspirerar och engagerar!

Med den här kurser får du insikter om dig själv och lär dig förstår vad som ligger till grunden för hur olika grupper fungerar. Förutom gruppdynamik lär du dig också förstå andra människor, samtidigt som ökar din egen ledarskapsförmåga.

Kursen Grupputveckling vänder sig till dig som efter genomförd UGL vill fördjupa din processmedvetenhet, öka insikten om dig själv, i relation till andra. I denna kurs ges du möjlighet att bättre se och förstå din egen roll i den gruppdynamiska processen. Kunskap om och förståelse för samspelet mellan människor är en förutsättning för ett gott ledarskap.

Kursen vilar på grundtesen att gruppens sammanhållning och dess samlade resurser av alla slag är avgörande för om och hur uppgifterna kommer att lösas. Kursen ger ökad kunskap om grupputveckling samt insikt om den egna rollen i gruppen. Få insikt i värderingar, regler och normer som påverkar arbetet och gruppen. Öka förmågan att kommunicera tydligt och använda en metod för effektiv feedback. Kunna genomföra avlastningssamtal på individnivå. Du ges insikt i din egen konfliktstil och hur den påverkar andra. Upplägget är processinriktat och påminner i sitt genomförande om UGL. Utbildningen är krävande och förutsätter att du är i god psykisk balans.

Kurskrav: Genomförd UGL - Utveckling av Grupp och Ledare.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Kursinformation

Denna utbildning ingår som en del i vårt Diplomerade Ledarutvecklingsprogram där varje kurssteg omfattar fem dagar, inklusive kvällar. Vi bor i enkelrum på kursgårdar av hög standard i lugna miljöer. Måltider som ingår är frukost, lunch, tvårätters middag samt fika.

Pris per del inklusive kost & logi 28 600 (exklusive moms).

Tid & plats

Vecka 38, 2020, Grythyttans Gästgivaregård, Bergslagen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grupputveckling – att leda sig själv, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Consentio Ledarskap AB

Consentio Ledarskap AB

Investera i kunskap - Öka lönsamheten!

Consentio Ledarskap ett av branschens mest etablerade företag med uppdrag över hela Sverige och hela Europa. Sedan 1998 har vi designat utbildningar som passar just ditt företag, dina chefers och medarbetares behov. Ett urval av vad vi jobbar med; Utveckling av Grupp och...


Läs mer om Consentio Ledarskap AB och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grupputveckling – att leda sig själv!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 149 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar