Grupputveckling – att leda sig själv

Consentio Ledarskap AB, i Eskilstuna (+1 orter)
Längd
5 dagar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för ett anpassat upplägg se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
5 dagar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för ett anpassat upplägg se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Bli en ledare som motiverar, inspirerar och engagerar!

Med den här kurser får du insikter om dig själv och lär dig förstår vad som ligger till grunden för hur olika grupper fungerar. Förutom gruppdynamik lär du dig också förstå andra människor, samtidigt som ökar din egen ledarskapsförmåga.

Kursen Grupputveckling vänder sig till dig som efter genomförd UGL vill fördjupa din processmedvetenhet, öka insikten om dig själv, i relation till andra. I denna kurs ges du möjlighet att bättre se och förstå din egen roll i den gruppdynamiska processen. Kunskap om och förståelse för samspelet mellan människor är en förutsättning för ett gott ledarskap.

Kursen vilar på grundtesen att gruppens sammanhållning och dess samlade resurser av alla slag är avgörande för om och hur uppgifterna kommer att lösas. Kursen ger ökad kunskap om grupputveckling samt insikt om den egna rollen i gruppen. Få insikt i värderingar, regler och normer som påverkar arbetet och gruppen. Öka förmågan att kommunicera tydligt och använda en metod för effektiv feedback. Kunna genomföra avlastningssamtal på individnivå. Du ges insikt i din egen konfliktstil och hur den påverkar andra. Upplägget är processinriktat och påminner i sitt genomförande om UGL. Utbildningen är krävande och förutsätter att du är i god psykisk balans.

Kurskrav: Genomförd UGL - Utveckling av Grupp och Ledare.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för ett anpassat upplägg

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Upplägg

Kursinformation

Denna utbildning ingår som en del i vårt Diplomerade Ledarutvecklingsprogram där varje kurssteg omfattar fem dagar, inklusive kvällar. Vi bor i enkelrum på kursgårdar av hög standard i lugna miljöer. Måltider som ingår är frukost, lunch, tvårätters middag samt fika.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Grupputveckling – att leda sig själv, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights