Visa utbildning.se som: Mobil

UGL utbildning – 3 timmar individuell coaching ingår

Lead Human Europe AB
Kort om utbildningen
5 dagar
16 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande kursstarter - Stockholm
Öppen utbildning
   
Göteborg, Halmstad, Stockholm, Sundsvall, Växjö
Svenska

Kursbeskrivning

Boka UGL –  med personlig ledarutveckling

Välkommen till UGL

Efter avslutad kurs: För att optimera din utveckling ingår 3 timmar individuell coachning.

Kursuppläget har förädlats sedan början av 80-talet när den lanserades i Försvarsmakten för blivande officerare. Idag är den en av Sveriges absolut mest populära ledarutvecklingskurser till både näringsliv och offentlig sektor.

Kursen genomförs under fem sammanhängande dagar med minst åtta och maximalt tolv deltagare. Dagarna och kvällarna är intensiva med utbildning fram till 21. Vi rekommenderar därför att alla övriga åtaganden pausas under kursveckan. Kursen leds av två av Försvarshögskolan certifierade handledare. Du kommer få lära känna dig själv bättre och hur relationer påverkar en grupps möjlighet att arbeta effektivt. UGL ger lärdomar för livet, inte bara för arbetslivet.

Kurserna leds under vår UGL-partner Rezons flagg och varumärke, en av Sveriges största och mest erfarna leverantörer av UGL.Tillsammans med dem erbjuder vi ca 70 kursstarter per år. Vi ingår i deras handledarnätverk där ömsesidigt utbyte av erfarenheter och kunskaper hela tiden bidrar till att förädla kursens kvalité i genomförandet. 

Få tillgång till 3 timmar individuell ledarskapscoachning!

Från nya insikter till nya beteenden.

Bokar du UGL via LeadHuman ingår också 3 timmar individuell ledarskapscoachning för att du ska optimera förutsättningarna till att nya insikter också verkligen blir nya beteenden i din vardag. Kompletterar du ledarutveckling med coaching ökar chanserna till ändrade beteenden väsentligt. Dessa timmar kan du ta del av efter avslutad kurs. 

Bokar du direkt via Rezon kan du ange LeadHuman som referens i kommentarsfältet för att ta del av dina 3 timmar individuell ledarskapscoachning. Kontakta oss för mer information och för att att planera in ditt coachningstillfälle.

Målgrupp

För vem lämpar sig UGL?

UGL-kurser riktar sig till alla som arbetar med människor. Vill du vara en chef som engagerar? En effektiv projektledare och teamets bästa säljare, någon som verkligen inspirerar!

UGL kan hjälpa dig mot målet att bli en bättre ledare. Kursen är mentalt utmanande och skapad för att stimulera dig. För att delta bör du därför vara i psykisk balans.

I UGL kommer du jobba mycket med dig själv, men det är viktigt att betona att UGL inte har ett terapeutiskt syfte. 

Kursinnehåll

UGL syftar till att deltagarna skall få erfarenhet av gruppdynamiska situationer och förståelsen för sin roll i dessa, genom att:

  • arbeta med reflektion och lärande, enskilt och i grupp
  • hantera och förstå konflikter
  • kommunicera direkt och klart
  • förstå känslors inverkan på individ som gruppnivå
  • kunna ta och ge feedback
  • förstå hur funktionalitet, kön och etnicitet påverkar relationer och ledarskap
  • kunna urskilja olika stadier i grupputveckling och hur man förhåller sig till dessa
  • förstå att det finns behov av olika ledarstilar
  • få ökat självförtroende och ökad självkännedom

Investering

KURSPRIS: 16 900 kr exkl moms/deltagare.
Helpension 5 dagar tillkommer (alla priser exkl moms/deltagare):

Halmstad 7 300 kr, Sundsvall, Göteborg, Växjö, Stockholm Scandic Foresta 7 900 kr, Skeviks Gård och Lovik 8 300 kr, Villa Brevik och Hotel J 8 900 kr, Sånga Säby 9 500 kr.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om UGL utbildning – 3 timmar individuell coaching ingår, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Lead Human Europe AB

Lead Human Europe AB

Vision

Vi ser en mänskligare värld där världens ledare skapar tydlighet, agerar förebilder och bygger förtroende. I den mänskligare världen frigörs engagemang, innovationskraft och kreativitet. Där får människor, organisationer och nationer förutsättningar att utvecklas, prestera på topp och må bra. När...


Läs mer om Lead Human Europe AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Lead Human Europe AB

116 20 Svartensgatan 7 Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera UGL utbildning – 3 timmar individuell coaching ingår!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Alla recensioner för arrangören