Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Informationssäkerhet - Grundkurs 2019

Draftit AB
Kort om utbildningen
30 minuter
Nästa tillfälle: 2019 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Information är värdefull, både för organisationer och för den enskilda människan. Det kan handla om till exempel ekonomisk information, känsliga uppgifter, eller personuppgifter. Är den informationen förlorad eller felaktig kan det få katastrofala följder. Arbetet med att skydda informationen kallas informationssäkerhet.

Den här utbildningen handlar både om de allmänna principerna för hur man skyddar organisationens information och praktiska råd om hur man går tillväga i sitt vardagliga arbete.

Utbildningen riktar sig till alla på en arbetsplats. För chefer och personer som har ansvar för säkerhet på arbetsplatsen finns ett särskilt kapitel. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Kursen består av fem kapitel och avslutas med ett kunskapstest. Kursen tar cirka 30 minuter att genomföra och du kan alltid pausa kursen och fortsätta vid ett senare tillfälle. 

Investering

  • Pris från 2 900 kr
  • Kontakta Draftit för prisförslag för fler än 3 användare
  • Licenslängd 12 månader
  • Det går att köpa till anpassning av kursen

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Informationssäkerhet - Grundkurs 2019, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Draftit AB

Draftit AB

På Draftit hjälper vi våra kunder att ligga steget före genom smarta webbverktyg. Vi sammanfattar inte bara juridik, vi sätter den i kundens sammanhang och hjälper dem att använda den. Med oss kan kunden vara säker på att de alltid får...


Läs mer om Draftit AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Draftit AB

Baltzarsgatan 31
211 36 Malmö

 Visa telefonnummer

Liknande utbildningar