Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

CANEA Partner Group AB

Allt mer arbete genomförs idag i projektform. Ytterst handlar projektledning om att leverera önskad kvalitet, i tid och inom den beräknade kostnadsramen. CANEAs utbildningar inom området ger kunskapsbasen och de praktiska redskapen som krävs för att fungera som professionell projektledare.

Projektledarutbildning hos CANEA

Projektledning, Leda människor i projekt samt Projektledarcertifiering - PMP

Anna3

Anna Nyberg, Key Account Manager på Protexion Sverige AB, har ansvar för egna kunder gällande försäljning och budget. Anna har gått tre utbildningar hos CANEA, Projektledning, Leda människor i projekt samt Projektledarcertifiering - PMP.

- Jag sökte lite olika utbildningar på nätet men valde CANEA för att de inte bara jobbar med utbildning utan även ute "på fältet". Fick även ett mycket gott intryck när jag var där på mitt första möte innan kursen bokades. Jag satte ihop ett paket på tre kurser från CANEA, mitt syfte var att hitta ett bättre och mer strukturerat sätt att arbeta på samt att få en ökad förståelse för begrepp och dylikt.

Hur använder du de nya kunskaperna idag?

- Jag tänker "Omfattning-Tid-Pengar" direkt, vilket hjälper mig att göra rätt prioriteringar på de åtgärder som krävs. Jag förstår mer och mer vikten av och fördelarna med en kompetent ledare inom områden som bl.a. konfliktlösning och gruppdynamik oavsett vilken roll ledaren har. Jag arbetar idag inom försäljning och kan se stora fördelar med att ha dessa kunskaper i ryggen, speciellt mot en del större organisationer som jag jobbar med.

Lärarna på CANEA Partner Group AB

Anna är mycket nöjd med undervisningen på CANEA. Hon framhäver särskilt lärarna.

- Lektionerna är välplanerade och lärarna sprider sitt engagemang till oss deltagare. CANEA känns som riktiga proffs! Jag tror att det är få som är missnöjda med deras utbildningar eller tjänsteerbjudande.

Projektledarcertifiering - PMP

Anders1

Anders Ahlström har gått kursen Projektledarcertifiering - PMP på CANEA Consulting Group. Han är idag konsult och jobbar både med analyser och fältstudier samt projektledning inom verksamhetsrelaterade IT-projekt.

- En av anledningarna till att jag valde kursen Projektledarcertifiering - PMP, var att jag träffade Ola Eklöf och Ann Haugen, representanter för CANEA Consulting Group, på en konferens och fick ett bra intryck från dem. Jag fick se deras statistik och de hade goda resultat från utvärderingar, det kändes som ett seriöst företag.

Hur använder du de nya kunskaperna idag?

- Jag har stor nytta av kursen genom att jag nu bättre förstår vad som är viktigt och hur de olika områdena hör samman inom projektledning. Jag tror även att jag bättre kan bedöma vikten och effekten av olika åtgärder som en projektledare gör.

Undervisningen hos CANEA Partner Group AB

Anders upplevde undervisningen på CANEA som mycket positiv. Kursledaren Ola Eklöf, var mycket kunnig och erfaren i ämnet, pedagogiken var också bra. Lärarna hade praktisk erfarenhet av att jobba som projektledare och var själva certifierade.

- Vi gick igenom alla områden och diskuterade själva tanken och syftet med de olika avsnitten, på det sättet blev kursen en kompetenshöjare för mig. Jag fick lära mig saker som jag inte visste sen tidigare.

Mer information
För mer information om CANEA eller deras utbildningar, gör en intresseanmälan nedan.Läs mer om CANEA

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med CANEA och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.