Visa utbildning.se som: Mobil

Dataskydd (Grund- och fördjupningskurser)

Draftit AB
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: 2019 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Se till att alla anställda får utbildning i dataskydd

Det spelar ingen roll hur säkra och effektiva era dataskyddssystem är om era anställda inte vet hur de ska hantera personuppgifter korrekt. Det är här Privacy E-learning kommer in i bilden. Vi erbjuder grund- och fördjupningskurser inom dataskydd för både privat och offentlig verksamhet.

Grundkursen består av korta och lättförståeliga kapitel som fokuserar på det allra viktigaste om personuppgiftsbehandling. Den säkerställer en tillräcklig medvetenhet och kunskapsnivå för alla på arbetsplatsen.

Fördjupningskursen är uppbyggd på ett lite annorlunda sätt – den består nämligen av flera småkurser. Allt för att den fördjupade informationen ska vara så enkel som möjligt att fördela och vid behov repetera.

Investering

  • Pris från 2 900 kr
  • Kontakta Draftit för prisförslag för fler än 3 användare
  • Licenslängd 12 månader
  • Det går att köpa till anpassning av kursen

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Dataskydd (Grund- och fördjupningskurser), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Draftit AB

Draftit AB

På Draftit hjälper vi våra kunder att ligga steget före genom smarta webbverktyg. Vi sammanfattar inte bara juridik, vi sätter den i kundens sammanhang och hjälper dem att använda den. Med oss kan kunden vara säker på att de alltid får...


Läs mer om Draftit AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Draftit AB

Baltzarsgatan 31
211 36 Malmö

 Visa telefonnummer

Liknande utbildningar