Visa utbildning.se som: Mobil

Offentlig upphandling av byggentreprenad

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
1 dag
6 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-26 09:15 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Vi erbjuder en fördjupningskurs för dig som arbetat med dessa frågor några år och är väl initierad i frågorna. Kursen Offentlig upphandling av byggentreprenader behandlar ett antal frågeställningar som har sin utgångspunkt i upphandling av byggentreprenader med kopplingar till gränsande rättsområden.

Det upphandlingsrättsliga regelverket och tillämpningen i domstolar, när det gäller upphandlingar av komplexa tjänster och byggentreprenader, är komplicerat och svårnavigerat. Inom byggentreprenad- och konsultupphandlingar används dessutom de inom sektorn relevanta standardavtalen samt systemet med administrativa föreskrifter. Detta skapar extra komplexitet i genomförande av dessa upphandlingar.

Kursen innehåller en fördjupad genomgång inom det juridiska regelverket vid offentlig upphandling med särskild koppling till bygg- och konsultaspekterna. Vi behandlar även kopplingar till, och samspelet med, de entreprenadrättsliga standardavtalen samt aktuell sektorspecifik rättspraxis inom området. 

Deltagarcitat från förra tillfället:
"Bra kurs med bra koppling till verkligheten"
"Gedigen utbildning med en utmärkt föreläsare som kunde svara på frågor"
"Utmärkt kurs, bra material och strålande föreläsare"

Investering

6 950 kr. Med JP:s kundrabatt endast 5 950 kr (exkl.moms). Kaffe, lunch och dokumentation ingår.

Kursledare

Per-Ola Bergqvist

Per-Ola Bergqvist biträder såväl upphandlande enheter/myndigheter, konsulter som leverantörer under hela upphandlingsprocessen, ifrån upprättandet av förfrågningsunderlaget till de eventuella domstolsprocesser som kan följa på en upphandling. Håller utbildningar inom Upphandling och skriver för JP Upphandlingsnet.

Plats

Citykonferensen Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Offentlig upphandling av byggentreprenad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
Mycket bra kurs.
Kursdeltagare
(5)
Mycket bra
Kursdeltagare
(5)
Bra kursledare

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom ett rättsområde eller en uppdatering på de senaste lagändringarna, har JP Infonet en utbildning som passar dig. Företagets kurserna hålls i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Kundanpassade utbildningar hålls på plats hos dig...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Offentlig upphandling av byggentreprenad
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1502 recensioner.
Alla recensioner för arrangören