Visa utbildning.se som: Mobil

Entreprenadjuridik - praktisk fortsättningskurs

SIFU
Kort om utbildningen
2 dagar
6 900 - 10 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-02-03 08:30 - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
10 900 SEK
2022-02-03

Göteborg
6 900 SEK
2022-04-28

Stockholm
10 900 SEK
2022-09-29

Kursbeskrivning

Detta är fortsättningen på vår mycket uppskattade grundkurs i entreprenadjuridik som ger dig fördjupade kunskaper om samspelet mellan juridik och teknik i entreprenadsammanhang.

Detta är kursen för dig som hunnit skaffa dig några års erfarenhet som projektledare, uppdragsledare, projektingenjör, arbetsledare eller på anbnat sätt kommer i kontakt med entreprenadjuridiska frågor ­- och har insett att goda kunskaper i juridiska frågor är nödvändigt i ett entreprenadprojekt. Under två dagar får du genom grupparbeten och diskussioner identifiera och finna lösningar på vanligt förekommande entreprenadjuridiska problem.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadjuridik - praktisk fortsättningskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Entreprenadjuridik - praktisk fortsättningskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Entreprenadjuridik - praktisk fortsättningskurs från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer