En bra utbildningspartner helt enkelt!

Hej Henrik!

Du jobbar som kompetensutvecklare på
K-rauta Sverige. Hur länge har ni samarbetat med Ja Kompetens?

– Där jag sitter på K-rauta i Kista, Stockholm inleddes samarbetet under våren 2018. K-rauta Umeå hade då redan samarbetat med JA Kompetens ett tag och var även de som rekommenderade JA Kompetens som utbildningsarrangör till oss. Sedan dess har jag initierat utbildning hos dem för ett sextiotal personer här i Stockholm.

Vad är ditt intryck av företaget?

– Jag upplever JA Kompetens som väldigt professionella och lätta att samarbeta med. De har ett flexibelt arbetssätt med en mycket hög servicenivå vilket tilltalar mig. Än så länge har vi bara nyttjat dem för truck och saxlift-utbildning men tittar även på andra områden där de kan vara aktuella. Tack vare deras lösningsorienterade arbetssätt har de alltid haft alternativa lösningar klara när problem har uppstått vilket är sådant som man som kund uppskattar extra mycket.

Hur har kursdeltagarna upplevt utbildningarna?

– I den återkoppling jag fått från våra medarbetare efter genomförda utbildningar har de varit väldigt nöjda med både upplägg, pedagogik och resultatet av utbildningarna. 

Vad innebär din yrkesroll?


– Jag arbetar som kompetensutvecklare vilket innebär att jag jobbar med alla typer av utbildningsrelaterade frågor. I arbetet ingår bl a att löpande inventera vilka behov vår organisation har av utbildning bland de anställda men också att kvalitetssäkra våra utbildningar. Jag har också löpande kontakt med vår ledning om vilka utbildningsbehov de uppmärksammat och planerar utifrån det vilka utbildningar som medarbetarna bör gå.

ja kompetens

Skulle du rekommendera Ja Kompetens som utbildningsleverantör? 


– Ja, absolut! De är trevliga, flexibla, lösningsorienterade och enkla att samarbeta med. En bra utbildningspartner helt enkelt!

Henrik Nilsson
Kompetensutvecklare
K-rauta SverigeLäs mer om JA kompetens AB

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med JA kompetens AB och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.