Visa utbildning.se som: Mobil

Entreprenadjuridik grundkurs

Byggakademin
Kort om utbildningen
2 dagar
9 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-07 08:30 - Distans
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm, Umeå
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
9 800 SEK
2021-09-07

Stockholm
9 800 SEK
2021-09-07

Göteborg
9 800 SEK
2021-11-10

Malmö
9 800 SEK
2021-11-17
Entreprenadjuridik

Kursbeskrivning

Grundkurs i entreprenadjuridik ger dig spelreglerna.

Kursen Entreprenadjuridik riktar sig till dig inom  bygg & anläggning som är beställare, entreprenör, besiktningsman eller till dig som på annat sätt kommer i kontakt med entreprenadjuridik och tillämpar AB04 och ABT 06. En förutsättning för att du ska kunna bevaka ditt företags rättigheter och skyldigheter är att du kan de grundläggande spelreglerna. Denna kurs går igenom de viktigaste bestämmelserna i AB 04 och ABT 06 med fokus på att du ska få ett så optimalt ekonomiskt resultat som möjligt i ditt projekt.

Målgrupp

Alla som kommer i kontakt med entreprenadjuridik inom byggbranschen.

Kursinnehåll

Innehåll

  • Övergripande  om lagar och standardavtal
  • Upphandlings-, entreprenad- och ersättningsformer
  • Genomgång av AB 04 och ABT 06
  • Praktiska exempel

Upplägg

Kursen omfattar två dagar.

Kursen erbjuds även som streamad online utbildning

Du som inte kan eller vill medverka fysiskt på våra kurser har möjlighet att delta på flera av våra kurstillfällen på distans. Genom vår webblösning deltar du online live under den utbildning som genomförs hos oss.

Kursdokumentation

Byggakademin använder sig av en kursapplikation med digital kursdokumentation som medger blended learning. Det innebär att du alltid har materialet tillgängligt oavsett tid och rum. 

Investering

Fri av- och ombokning av kurser  

Det kanske känns osäkert att boka en kurs just nu när världen ser ut som den gör. För att du ska kunna planera framåt utan att binda upp dig erbjuder vi fri avbokning 4 veckor innan kursstart och kostnadsfri ombokning fram till 2 veckor innan kurstillfället.

Kurslitteratur ingår i priset. Väljer du att genomföra kursen i ett fysiskt klassrum bjuder vi på lunch och fika.

Mat & logi

På Byggakademin serverar vi färska smörgåsar och nybryggt kaffe på förmiddagen. Vid kurs i Saltsjöbaden äter vi god vällagad lunch intill kurslokalen. Till eftermiddagsfika bjuder vi på söta, hembakade bakverk.

Kurserna på annan ort hålls alltid i ljusa och centralt belägna kurslokaler. Vällagad lunch och gott fika bjuds alltid på för- och eftermiddagen. Besked om adress till kurslokaler ges i god tid innan kursstart.

Kontakta oss om du har någon födoämnesallergi och behöver beställa specialkost. 

Önskar du bo på hotell i Saltsjöbaden rekommenderar vi Grand Hotell i Saltsjöbaden där vi har 10% rabatt för alla kursdeltagare, meddela hotellet vid bokning. På andra orter där vi håller kurs rekommenderar vi boende på konferensstället där kursen hålls. Se bekräftelse eller kallelse för exakt information om plats.

Erbjudande

Kursen erbjuds även som streamad online utbildning

Du som inte kan eller vill medverka fysiskt på våra kurser har möjlighet att delta på flera av våra kurstillfällen på distans. Du kommer till Byggakademin utan att lämna hemmet eller kontoret.

Genom vår webblösning deltar du online live under den utbildning som genomförs hos oss. Via videolänk kan du ställa frågor, vara aktiv i diskussioner och delta tillsammans med dina kurskamrater i grupparbeten som om du vore på plats. För mer information om vilket kurstillfälle som går att boka som streamad online utbildning vänligen kontakta oss.

Boka Live-streamad kurs direkt på vår hemsida eller ring 010-228 15 55!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadjuridik grundkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 187 recensioner.

Kursdeltagare
Kursdeltagare

Byggakademin

Vi utbildar alla i byggsektorn. 

Byggakademin är ett utbildningsföretag för alla i byggsektorn med målet att ge bästa kompetensutveckling av högsta kvalitét. Utbildning är alltid en god investering och på Byggakademins kurser får du kunskap och verktyg som är praktiska och tillämpningsbara redan från första...


Läs mer om Byggakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggakademin

Vikingavägen 17c
133 33 Saltsjöbaden

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,4)
Baseras på 187 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 1019 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Entreprenadjuridik grundkurs från Byggakademin, fyll i dina uppgifter: