Visa utbildning.se som: Mobil

Entreprenadjuridik fördjupning

Byggakademin
Kort om utbildningen
1 dag
5 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-10-18 08:30 - Distans
Distans, Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
5 900 SEK
2021-10-18

Stockholm
5 900 SEK
2021-10-18

Göteborg
5 900 SEK
2021-11-24
Entreprenadjuridik

Kursbeskrivning

Entreprenadjuridik fördjupning är en påbyggnadskurs efter Entreprenadjuridik grundkurs som vi anpassar fortlöpande efter de senaste rättsfallen.

Kursen passar alla i bygg- och anläggningsbranschen från projektörer, beställare till utförare. På Entreprenadjuridik fördjupningskurs lär du dig undvika avtalsfel och tvister genom att lära dig tolka kontraktshandlingar. Vi fördjupar oss i AB 04 och ABT06 och tar upp exempel från verkliga rättsfall och problem från entreprenörer. Vi varvar teori med praktiska övningar med fokus på vanliga problem i byggbranschen.

Målgrupp

Alla i bygg- och anläggningsbranschen från projektörer, beställare till utförare. Du bör ha gått vår grundkurs Entreprenadjuridik eller någon liknande kurs hos en annan utbildningsleverantör innan denna kurs. 

Kursinnehåll

  • Fördjupning av standardavtalen (AB 04 samt ABT 06) där vi fokuserar på tolkning av kontraktshandlingar, kalkylförutsättningar, ÄTA-hantering, ekonomiska konsekvenser, skadestånd och tvistehantering
  • Exempel utifrån de senaste rättsfallen – vilka lärdomar kan vi dra
  • Praktiska övningar av kontraktshandlingar

Upplägg

Kursen omfattar en dag.

Kursen erbjuds även som streamad online utbildning

Du som inte kan eller vill medverka fysiskt på våra kurser har möjlighet att delta på flera av våra kurstillfällen på distans. Genom vår webblösning deltar du online live under den utbildning som genomförs hos oss.

Kursdokumentation

Byggakademin använder sig av en kursapplikation med digital kursdokumentation som medger blended learning. Det innebär att du alltid har materialet tillgängligt oavsett tid och rum. 

Investering

Fri av- och ombokning av kurser  

Det kanske känns osäkert att boka en kurs just nu när världen ser ut som den gör. För att du ska kunna planera framåt utan att binda upp dig erbjuder vi fri avbokning 4 veckor innan kursstart och kostnadsfri ombokning fram till 2 veckor innan kurstillfället.

Kurslitteratur ingår i priset. Väljer du att genomföra kursen i ett fysiskt klassrum bjuder vi på lunch och fika.

Erbjudande

Kursledare

Mattias Wittgren

Mattias Wittgren är advokat och håller regelbundet kurser i entreprenad- och konsulträtt.

Mattias har mångårig och bred erfarenhet av affärsjuridisk verksamhet med inriktning mot fastighetsrelaterade frågor. Mattias Wittgren är rankad av det internationella rankinginstitutet Legal 500 som en av fem ”leading individuals” inom entreprenadrätt i Sverige. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadjuridik fördjupning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Byggakademin

Vi utbildar alla i byggsektorn. 

Byggakademin är ett utbildningsföretag för alla i byggsektorn med målet att ge bästa kompetensutveckling av högsta kvalitét. Utbildning är alltid en god investering och på Byggakademins kurser får du kunskap och verktyg som är praktiska och tillämpningsbara redan från första...


Läs mer om Byggakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggakademin

Vikingavägen 17c
133 33 Saltsjöbaden

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 1019 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Entreprenadjuridik fördjupning från Byggakademin, fyll i dina uppgifter: