Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Grundläggande chefsutbildning

Chef.
Kort om utbildningen
4 veckor
14 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-01-14 09:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Att stiga in i en chefsroll är en spännande utmaning. Denna fyraveckorskurs på distans ger dig som är ny chef en grundläggande förståelse kring hur du kan driva och leda ditt team på ett framgångsrikt sätt.

Att vara ny som chef och ledare ställer många nya krav, och du kommer säkert att ställas inför situationer som du tidigare inte stött på. Chefs grundläggande chefsutbildning riktar sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap, samt få tips och verktyg att kunna strukturera, sätta mål och leda ditt team utifrån ett gott ledarskap och affärsomdöme.

Idag lever vi verkligen i en föränderlig värld. Hur skapar vi starka team när vi ständigt behöver anpassa vår verksamhet och hantera förändringar? I dessa coronatider är frågan mer aktuell än någonsin.

Centralt för denna utbildning är att du ska förstå din egen roll som chef, och hur du skapar välfungerande team genom olika verktyg, tips, teorier och modeller. Under kursen så kommer du få dela erfarenheter med andra chefer, och du arbetar dig igenom kursen tillsammans med en ”study buddy”.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

De chefer som deltagit i utbildningen uppger att de upplever en ökad trygghet kring vad det betyder att vara chef och ledare. Att få ta del av modeller och verktyg, och samtidigt få möjlighet att testa dessa samt byta erfarenheter kring hur det har gått i verksamheten efter implementering skapar en mycket bra insikt om vad chefskapet handlar om.

En äldre chef som för första gången gått en chefsutbildning säger såhär om kursen:

”Vad skönt att få bekräftat att jag gjort rätt många gånger, men samtidigt frustrerande att se situationer där jag borde gjort annorlunda. Att få handfasta verktyg och modeller har verkligen hjälpt mig att förstå på djupet vad ett chefskap innebär. Jag gör fler saker rätt och blir både effektivare och bättre som chef.”    

Kursinnehåll

Introduktion

 • Introduktion: Chef- och ledarskap kopplat till din affär
 • Vår affär kopplat till mitt ledarskap
 • Fokusområden för mig som chef

Målstyrning kopplat till chefskapet

 • Introduktion till målstyrningens grunder
 • Målstyrningsmodeller och verktyg
 • Att sätta individuella mål och teammål

Anpassat ledarskap

 • Introduktion till anpassat ledarskap
 • Analys av medarbetarens utvecklingsbehov
 • Rätt ledarbeteende till rätt situation

Coaching

 • Introduktion till hur kan jag coacha som chef
 • Struktur för framgångsrik coaching
 • Prova på att coacha

Upplägg

Under fyra veckor blandar vi lärarledda webbinarier och mellanliggande arbetsuppgifter med onlineträffar för att hjälpa dig att utvecklas som ledare och chef. Du kommer få ta del av material som hjälper dig att på hemmaplan skapa din egen utvecklingsplan.

De digitala föreläsningstillfällena äger rum 6/10 klockan 09.00-12.00, samt 19/10, 3/11 och 12/11, klockan 13.00-16.00. Du bör kunna delta vid samtliga tillfällen.

Erbjudande

Ta med kollegorna – gå 3 för 2!

Är ni flera som vill gå kursen? Samla ihop era anmälningar och gå tre personer till priset av två!

Kursledare

Roberto Picornellhar arbetat som chef i olika positioner i över 20 år. Han har både arbetat som teamledare och högre chef såväl i stora globala företag som mindre bolag. Roberto är grundare av företaget Behaviour AB och arbetar idag som föreläsare och lärare hos erkända affärsskolor.

Som konsult med lång erfarenhet driver han organisationsutvecklingsfrågor kopplat till ledarskap och strategiarbete hos större och medelstora svenska företag.     

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundläggande chefsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundläggande chefsutbildning från Chef., fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grundläggande chefsutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar