Ny som chef – chefsutbildning online

VeaLearn Utbildning, Distans (+1 orter)
Längd
Ca 2,5 tim. + tid för test, övning och fackboken. Motsvarar 2 dagar i klassrum.
Pris
4 250 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart. Du är igång inom 24 timmar. Om helg, närmast vardag. (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
Ca 2,5 tim. + tid för test, övning och fackboken. Motsvarar 2 dagar i klassrum.
Pris
4 250 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart. Du är igång inom 24 timmar. Om helg, närmast vardag. (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Ny som chef- diplomerad onlineutbildning - VeaLearn utbildning

Utbildningspaketet ”Ny som chef – chefsutbildning online får du tre diplomerade onlineutbildningar samt föredrag online som kommer att ge dig en rad perspektiv på chefskap och ledarskap! 

Du lär dig vikten av att förstå och samarbetar inom hela organisationen. Utbildningen ger dig allsidig kunskap i hur du jobbar och leder hållbart, lyssnar och ger feedback till dina medarbetare samtidigt som du bygger ett team och utvecklar din personliga effektivitet. Du kommer även att få insikt i hur olika organisationer och ledarskapsstilar fungerar. Syftet är att nå organisations mål med hjälp av ditt ledarskap och er gemensamma kompetens.

Utbildningspaketet Ny som chef består av:

 • Utbildning 1. ”Ny som chef” - ny utbildning med Malin Trossing
 • Utbildning 2. ”Ett helhetsperspektiv för framgång, affärsutveckling, kommunikation och arbetsmiljö”
 • Utbildning 3.”Det coachande ledarskapet”
 • Övningar, mallar, utbildningsmaterial, webbtest samt diplom samt
 • Föreläsningar online – 3 fördjupningar om ledarskap och kommunikation i arbetet, se beskrivningen nedan. Du får dessutom tillgång till ytterligare drygt 200 föreläsningar.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Löpande kursstart. Du är igång inom 24 timmar. Om helg, närmast vardag.

 • Företagsanpassad utbildning
 • Sverige
 • Svenska

Löpande kursstart. Du är igång inom 24 timmar. Om helg, närmast vardag.

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

Målgrupp

Utbildningspaketet Ny som chef – chefsutbildning online riktar sig till dig är nybliven chef eller har en liknande ledande roll. Alternativt att du vill meritera dig för en chefsroll i framtiden. Du behöver den grundläggande kompetensen, verktygen och metoderna för att bedriva chefskap och ledarskap. 

Kursinnehåll

I den första utbildningen lär du dig förutsättningarna för ditt chefskap. Du lär dig navigerar i din organisation och i din omvärld. Du får veta mer om de möjligheter, men även de fallgropar som finns i chefskapet. Genom övningar kan du skatta ditt eget ledarskap och förstå hur du ska leda dina medarbetare. Du får även användbara verktyg för att arbeta smart, skapa effektiva möten och arbeta med balans i livet.

I den andra utbildningen får du veta varför vi behöver samarbeta och hur vi kan ta tillvara varandras kompetens. Framför allt samverkan mellan affärsutveckling, kommunikation och arbetsmiljö för att nå gemensamma mål med en långsiktig hållbarhet.

I den tredje utbildningen finslipar du ditt sätt att kommunicera på ett konstruktivt sätt. Det coachande ledarskapet tar upp de mest väsentliga förhållningssätten som leder till att du lyckas i ditt ledarskap och hjälper dina medarbetare att hitta motivation och drivkraft.

Upplägg

Utbildningen är online/distans utbildning och du läser i din egen takt. Utbildningarna är indelade i kortare som längre delmoment. Du kommer att få göra en webbtest på en del delmoment och du behöver ha ca 75-80 % antal rätt för att få ut dina diplom. Svarar du fel, kommer slumpvis nya frågor. 

Vi har lagt in flera utbildningar i detta utbildningspaket för att du skall få en helhet och få kunskap och lite olika synvinklar från flera utbildare som är viktiga i din nya roll som chef. Utbildningen kompletteras med en fackbok som följer den första utbildningen som just heter Ny som chef.

Till detta har vi också lagt till föredrag online där du kan väja chef olika inspirationsföreläsningar exempelvis inom ledarskap och kommunikation, Med andra ord så får du ett omfattande utbildningspaket och som du kan använda i din nya roll under ett helt år. 

Samtliga utbildare har mycket lång erfarenhet av ledarskap och kommunikation och få mycket goda omdömen i sina utbildningar.

Detta är den första delen av olika utbildningspaket inom chefskap/ledarskap. Inom kort kommer det flera utbildningspaket. 

Det finns också ett utbildningspaket "Att leda och samordna utan att vara chef" som vi  har utformat. Titta gärna på det också. Det finns här på utbildning.se eller gå in på vår  hemsida för att se flera utbildningar inom ledarskap!

Investering

Pris 3 900 kr ex moms. 

Erbjudande

Är ditt företag, organisation, förening företagsmedlemmar utgår rabatt. Du behöver då ha en rabattkod för att nyttja rabatten! Har ni inte medlemskap, kontakta Lisbeth Halldin för mer information på 08-7731525.

Kursledare

Malin Trossingär ledarskapsexpert och arbetar med att göra organisationer modigare och effektivare. Dessutom så har flera av Malins böcker har blivit utsedda till Årets ledarskapsbok.
Elise Slotte är en engagerad föreläsare och utbildare med kommunikation som en röd tråd och med affärsutveckling som sin passion. Hon har en bred yrkesbakgrund bland annat som marknadsförare och lärare inom vuxenutbildningen.
Katarina Bondeson är med sin långa erfarenhet som ledare och chef van vid att utveckla team, coacha individer och driva HR-frågor. Hon är energisk, entusiasmerande och utbildad inom en rad beteendevetenskapliga verktyg.

Föreläsare: Git Guldare är ett kommunikationsproffs och samverkansexpert. På ett tydligt sätt föreläser och utbildar hon med konkreta råd om hur man blir en bra kommunikatör för att nå individuella och gemensamma mål.

Examen, diplom m.m.

Du får diplom i samtliga utbildningar.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ny som chef – chefsutbildning online , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
VeaLearn Utbildning
Själagårdsgatan 7
111 31 Stockholm

Få tillgång till fantastisk kunskapsbank online inom 20 - tal utbildningsområden. Vi erbjuder rådgivning, stort utbud av aktuella utbildningar, böcker och andra utbildningstjänster. Allt förpackat i väl valda utbildningspaket! VeaLearn utbildning grundades 2015 och har sedan dess utbildat chefer och övriga...

Läs mer om VeaLearn Utbildning och visa alla utbildningar.

Highlights