Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Ny som chef

Confex
Kort om utbildningen
2 dagar
14 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-22 - Göteborg
Göteborg, Malmö, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
14 990 SEK
2020-09-22

Malmö
14 990 SEK
2020-10-20

Göteborg
14 990 SEK
2020-11-18

Stockholm
14 990 SEK
2020-12-09
Ny som ledare

Kursbeskrivning

Ny som chef

Få bästa starten på din nya uppgift som ledare för människor eller projekt. Lär dig tackla konflikter, prioritera och skapa välfungerande team som når sina mål.

Fördelar med att gå kursen: 

  • Bli trygg i din nya roll som ledare: Du lär dig det du behöver veta för att snabbt komma in i ledarrollen. Dessutom lär du dig att leda utifrån vem du är som person och hur du skapar tillit, respekt och engagemang hos dina medarbetare.
  • Lär dig att hantera alla nya utmaningar: Du ska båda möta tryck från ledning såväl som från medarbetare. Här får du svaren på hur du ska klara utmaningar och leva upp till de förväntningar och krav som dagligen ställs på dig.
  • Var förbered på svåra situationer: Som ledare ställs du ofta inför besvärliga personer och situationer. Det kan till exempel vara uppsägning, samarbetsproblem eller omplacering. Här får du kunskapen för att veta hur du ska hantera detta.
  • Kommunikation och motivation: Kursen ger dig den senaste vetenskapliga forskningen. Lär dig hur du kan undvika missförstånd och skapa ökad trivsel genom ditt sätt att kommunicera.
  • Stress och psykisk ohälsa: Du kommer att få ökade kunskaper kring stresshantering och psykisk ohälsa, som du både kan implementera på dig själv samt på dem du leder.

Läringsmål - kursen går bland annat igenom: 

  • Så bygger du självförtroende i din nya ledarskapsroll
  • Hur du lyckas med övergången - från kollega till ledare
  • Skapa ett fungerande och motiverat team som överträffar sina mål
  • Lär dig att hantera och förebygga stress och ohälsa
  • Så utvecklar du din kommunikation och får med alla i teamet

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Vi kommer att göra att du lyckas som ledare!

Har du nyligen fått en ställning med utökat ansvar? Det är ingen tillfällighet. Din arbetsgivare bedömer att just du är rätt person för att ta ansvar för verksamhetens och medarbetarnas utveckling.

Det är dock mycket som förändras med ledarrollen. Innehållet i ditt arbete såklart, du ställs inför större utmaningar, högre krav och nya problemställningar. I tillägg förändras din relation till medarbetarna. Som ledare måste du hitta en balans mellan bra resultat och goda relationer, detta är en stor utmaning.

I denna uppdaterade kurs som är baserad på den senaste vetenskapliga forskningen, tar vi ett samlat grepp kring att leda människor och projekt. Din nya roll kommer att innebära förändringar både för dig själv och för dem du leder. Hur gör du på bästa sätt för att få alla med på denna resa?

Vår populära kursledare Thomas Lundqvist kommer att ge dig flera nyttiga verktyg och insikter som ger dig bästa tänkbara start för att lyckas i din nya roll. Allt går att implementera i din arbetsvardag direkt när du är tillbaka.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ny som chef, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 105 recensioner.

Ebba Risberg
(5)
Informativt, engagerande
Monika Runvald
(5)
Mycket intressant, givande
Kaarina Pernbratt
(5)
Min helhet av kursen är att den är väldigt information och ger dig olika verktyg på hur du kan tänka.

Confex

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 105 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1743 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar