Visa utbildning.se som: Mobil
Sök utbildning
Sök arrangör
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Sök utbildning
Sök arrangör
Populära ämnen
Teknik
Ledarskap
Vård
Ekonomi
Arbetsmiljö
Distans
Rikstäckande
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Tibetansk Faceliftmassage - Ansiktsmassage Stockholm

Tant Raffa hudvård & utbildning
Kort om utbildningen
4 dagar
15 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-10-01 09:00 - Stockholm
Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
15 000 SEK
2022-10-01

Stockholm
15 000 SEK
2022-11-12

Kursbeskrivning

Tibetansk Faceliftmassage

Gå en utbildning i Tibetansk Faceliftmassage

Jag har under snart 36 år arbetat med hudvård och alltid tyckt mycket om att göra ansiktsmassage – både utrensande lymfdränage och vanlig oljemassage.

När jag för över 20 sedan kom i kontakt med Tibetansk Faceliftmassage, var det som om polletten trillade ner – äntligen en behandling som verkar både på djupet och som dessutom är extremt avkopplande. 
Ett lyft utan kniv.

Jag har nu gjort massagen till min egen och vävt in även element av lymfdränage för att ytterligare förstärka effekten av densamma.

Utbildningen är intensiv och jag har valt att göra den med tonvikt på praktik. Öva, öva, öva - allt för att du ska känna dig helt säker på alla moment när du lämnar mig.

Målgrupp

Alla som vill lära sig något nytt! Många har en längtan efter att helt byta spår i livet och det är så himla roligt att se den utveckling som sker under de dagar vi har tillsammans. Det kan vila en naturbegåvning i precis vem som helst och några av de allra "duktigaste" som gått hos mig har aldrig tidigare rört en främmande människa.

Därför krävs Inga förkunskaper till utbildningen.

Kursinnehåll

Dag 1
Du får kursmaterialet i din hand och vi går igenom steg 1, samt grunden i lymfdränage. Denna första behandling är som ett uppvärmningspass där alla muskler i ansikte, hårbotten, nacke och hals på ett subtilit sätt mjukas upp för det som komma skall. Försiktigt försöker vi lossa den tunna huden från bindväven.
Vi lär oss också massage av decolltage, axlar och mellan skulderbladen och även en avslutande akupressur.

Dag 2
Repetition av steg 1 och sedan är det fokus på pannan och de spänningar som sitter där. Vi lär oss en ny teknik, som går ut på vi lyfter musklerna från benhinnan. Det låter lite hårdhänt, men är superskönt och väldigt effektivt.

Dag 3
Genomgång av hemläxan samt dags att träna på steg 3, där vi med samma teknik som i steg 2 - jobbar på nedre delen av ansiktet, samt inne i munhålan!

Dag 4
Repetition av allt vi lärt oss och genomgång av den avslutande steg 4, där vi ger oss på djupare massage av hals och nacke och ser till att alla spänningar är borta.

Fortsatta studier

Jag håller löpande workshops för att du ständigt ska kunna ha möjlighet att finslipa tekniken.

Upplägg

2022

  • 1-2 okt och 15-16 okt (steg 1 & 2)
  • 12-13 nov och 3-4 dec (steg 1 & 2)

Vi ses under två helger, totalt fyra dagar. Jobbar från 9 - 16, med lunchavbrott mellan 13 och ca 14. Det finns en tanke med att ha ett uppehåll på några veckor, du hinner öva på det du lärt dig och därför komma till helg nummer två, fylld av frågor :-)

I Spanien tar vi hänsyn till väder & vind och kommer överens om vilka av veckans dagar som vi har utbildning på. Massagebänkarna finns tillgängliga i respektive lägenhet så det finns gott om tid att öva.

Investering

STOCKHOLM

Pris 15.000 kr + moms

I priset ingår kursmaterial, frukost, eftermiddagsfika och naturligtvis ett diplom.
Under vissa perioder kan även boende ordnas - stor härlig sekelskiftesvåning centralt på Södermalm.

Mat & logi

Det ingår morgonfika, frukt och en kopp kaffe på eftermiddagen

Kursledare

Jag heter Liane Åsberg och har jobbat som hudterapeut i egen regi ( Tant Raffa på Södermalm i Stockholm) sedan 1983.

För drygt 20 år sedan kom jag i kontakt med Tibetansk Faceliftmassge för första gången och jag tog mig friheten av laborerar en smula med det jag lärde mig

( bl.a utvecklade jag tekniken så att den blev "lymfriktig" ) och idag är det en fristående behandling som jag själv jobbar med till 90 % på min salong. I dessa tider då allt fler människor är stressade, är det helt underbart att erbjuda något som verkligen gör skillnad på riktigt. Resultaten är fantastiska och gensvaret från kunder är odelat positiva. Alla kunder som testar en behandling, kommer tillbaka för att göra hela kuren. Det är ganska så beroendeframkallande...

Därför var det en rimlig fortsättning att börja lära ut det jag själv kan. Hade min första utbildning för ca 15 år sedan och känner att sättet jag jobbar på - att i små grupper jobba praktiskt -  är den rätta vägen för att bli riktigt, riktigt duktig.

Sätter en ära i att verkligen se till att du kan direkt börja jobba med kunder efter avslutad kurs. Många undrar om man behöver några förkunskaper, men jag har märkt att det handlar om att våga vara nära. Att ha ro i kroppen och finna massage som något härligt att ge. Några av mina absolut duktigaste elever kommer från helt andra branscher så därför är alla välkomna till mina utbildningar.

Det finns en ocean av människor därute som behöver våra behandlingar!

Kanske du är en av dem?

Examen, diplom m.m.

Diplom efter avslutad kurs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Tibetansk Faceliftmassage - Ansiktsmassage Stockholm, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Tant Raffa hudvård & utbildning

Lär dig ett nytt yrke på fyra dagar - Tibetansk Faceliftmassage Exklusiv utbildning, max 6 deltagare, inga förkunskaper krävs Efterfrågan på naturliga behandlingar ökar hela tiden och vi behöver bli fler duktiga utövare! Jag heter Liane Åsberg och driver sedan...


Läs mer om Tant Raffa hudvård & utbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Tant Raffa hudvård & utbildning

Hornsgatan 83, 2 tr
117 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tibetansk Faceliftmassage - Ansiktsmassage Stockholm!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 12 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Tibetansk Faceliftmassage - Ansiktsmassage Stockholm från Tant Raffa hudvård & utbildning, fyll i dina uppgifter: