Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsmiljö - kunskap och handling, med ledarskapsperspektiv

Lunds universitet
Kort om utbildningen
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Arbetsmiljö - kunskap och handling, med ledarskapsperspektiv

Kursens syfte är att kursdeltagarna ska - efter genomgången introduktionskurs om 5p -utveckla en fördjupad teoretisk och praktisk handlingskunskap (handlingskompetens) om människans och ledarskapets villkor i ett föränderligt arbetsliv och förutsättningar för att kunna påverka dessa villkor.

Efter utbildningen ska deltagaren ha nått målen som innebär att ytterligare genom egen praktik och olika teorier ha vidgat och fördjupat sina kunskaper, erfarenheter och färdigheter i samt förståelse av:
- sin möjlighet att själv som ledare och i samverkan med andra kunna leda och bedriva förändringsarbete inom arbetsmiljöområdet på sin arbetsplats eller inom sin verksamhet.

- arbetsmiljöfaktorer som exempelvis fysiska, psykologiska och sociala, organisatoriska samt belastningsergonomiska; samt

- betydelsen av lagar, regelverk och sociala normer i samhället samt olika aktörers ansvar och roller inom arbetsmiljöområdet.

Målgrupp

Chefer och gruppledare

Förkunskapskrav
Allmän behörighet

Hur?

Klassrumsbaserad med nätstöd

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsmiljö - kunskap och handling, med ledarskapsperspektiv, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet är ett av Europas ledande forskningsuniversitet, rankat som nummer ett i Sverige och bland de hundra bästa universiteten i världen. Det betyder att våra uppdragsutbildningar förmedlar kunskap som ligger i absolut framkant. Vi har lång erfarenhet av att...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Lunds universitet

St Algatan 4
223 50 Lund

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbetsmiljö - kunskap och handling, med ledarskapsperspektiv!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören