Förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess, distansutbildning

Längd
Egen takt
Pris
19 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontinuerlig antagning se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: Kontinuerlig antagning
Utbildningsform
Uppdragsutbildning
Språk
Svenska
Längd
Egen takt
Pris
19 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontinuerlig antagning se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: Kontinuerlig antagning
Utbildningsform
Uppdragsutbildning
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Banner: Bilder på universitetet och Lund.

Om uppdragsutbildning

Lunds universitet erbjuder kompetensutveckling till anställda inom företag, myndigheter och organisationer i form av uppdragsutbildning, som din arbetsgivare bekostar.

Kurs i förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess som distansutbildning

Mycket frihet och all hjälp som behövs för att lyckas med studierna, får du på våra distanskurser i juridik. Föreläsningar och övningsuppgifter finns tillgängliga dygnet runt i kursernas virtuella klassrum. Där kan du också få svar på dina frågor av kursens coacher och kommunicera med övriga kursdeltagare. Disputerade lärare ansvarar för allt kursinnehåll. Det som skiljer våra distanskurser från de kurser vi ger på plats på Juridiska fakulteten i Lund är din möjlighet att kombinera studierna med arbete eller andra utbildningar. Du väljer själv tid och plats för dina studier.

Studietakt

Kursen Förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess är en Internetbaserad fristående distanskurs och omfattar motsvarande 10 veckors heltidsstudier. Kursen i Förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess går normalt på halvfart på vår- och hösttermin (20 veckor).

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontinuerlig antagning

  • Uppdragsutbildning
  • Distans
  • Svenska
  • Sista ansökan: Kontinuerlig antagning

Kontakt

Juridiska fakultetens nätkurskontor

Har du frågor?

Mail: uppdragsutbildning @ jur.lu.se

Telefon: 046 – 222 11 56

Pris

19.000 exkl moms. Betalning sker mot faktura till din arbetsgivare.

Målgrupp

FÖRKUNSKAPSKRAV - Inga formella intyg krävs

Det krävs förkunskaper motsvarande grundläggande behörighet för högskoleutbildning för att kunna tillgodogöra sig innehållet i en uppdragsutbildning, vare sig kursen är poänggivande eller inte. Ett aktivt yrkesliv och livserfarenhet innebär ofta att dessa kunskaper förvärvats utan att det finns formella bevis för det. Det innebär att inga betyg eller andra intyg på förkunskaper behövs för att kunna antas till en uppdragsutbildning, även om kursen är poänggivande.

Upplägg

Föreläsningar: För vart och ett av ämnesområdena finns ett antal multimediaföreläsningar som du kan lyssna och titta på via Internet närhelst det passar dig.

Självrättande prov: Efter varje delföreläsning följer ett självrättande prov med flervalsfrågor som hjälper dig att på egen hand göra ett snabbt kunskapstest.

Tillämpningsuppgifter: Dessa icke-obligatoriska uppgifter, som är gamla tentamensfrågor, knyter an till de olika rättsområdena. Du skriver svar på frågorna som du skickar in till oss. Vi rättar och kommenterar för att underlätta din inlärning.

Inlämningsuppgifter: I kursen ingår fyra obligatoriska skriftliga inlämningsuppgifter. Sammanlagt ger dessa uppgifter sex högskolepoäng. Uppgifterna ska besvaras individuellt. Varje inlämningsuppgift har en sista dag för inlämning. Godkänt resultat på samtliga dessa uppgifter är en förutsättning för att få skriva tentamen.

Kursrum: På kursen finns även ett diskussionsforum som kallas kursrummet. Här får du snabbt svar på frågor från lärarna och du kan också diskutera olika frågor med dina kurskamrater.

Seminarier: Efter överenskommelse kan vi även erbjuda ett antal seminarier på plats i klassrum.

Examination: Skriftlig examination sker i slutet av kursen.

Betyg: På kursen används som betyg något av uttrycken: Underkänd (U), Godkänd (G) och Väl godkänd (VG).

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess, distansutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Lunds universitet
Scheeletorget 1, Lund

Lunds universitet rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Det betyder att våra uppdragsutbildningar, eller kompetensutveckling för yrkesverksamma som arbetsgivaren betalar, ligger i absolut framkant. Vi har lång erfarenhet av att anpassa universitetets kunskap och forskningsresultat till dagens krav...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Highlights